[ miki80 @ 02.07.2005. 03:25 ] @
Posto vidim da niko nije spominjao ovaj model evo par komentara ako se neko slucajno odluci da ga kupi u skorije vreme... ![]() Za pocetak da vam kazem da cena moze prilicno da varira od 299€ pa do 450-500€... Ceo sistem se sastoji od DVD-Divx playera baziranog na MediaTek chipu i prilicno dobro funkcionise, cita sve moguce varijante divx filmovi na DVD ili na obicnom CDu, ima i support za SACD (za one koji su zainteresovani), i uz player se dobija i set od pet zvucnika i subwoofer (koji po licnoj proceni su vrlo zadovoljavajuci sto se tice zvuka posebno ako je u pitanju DVD). Da kazemo jedina mana se sistem reklamira kao wireless (samo za zdanje zvucnike dok su prednji sa kablovima) doduse i ti zadnji zvucnici na zalost se povezuju na receiver tako da se ustedi samo na kablovima koji bi prelazili preko cele sobe... Sto se tice titlova ovaj model je kupljen u Italiji tako da nije imao podrsku za nasa slova doduse sa update-om firmware-a sada cita i nasa slova bez problema, podrska titlova je standardna za mislim sve dosava philips citate tj. Srt i Sub (txt ne cita, nisam ni probao licno tako pise u uputstvu ![]() Naravno uz sve to player cita i Mp3 muziku mislim da cita sve vrste i VRB, a ima i podrsku da se gledaju slike sa DVD/CD direktno na TVu preko playera (vrlo interesantna opcija sem sto bas i nije tako brz sa ucitavanjem slika posebno sa slikama vecih dimenzija...) Eto toliko za sada od mene ako bude nekih noviteta kad padne jos neko testiranje ovih dana bicete obavesteni... ![]() |