[ gorca @ 06.07.2005. 17:33 ] @
Trebalo bi da podrzava DivX, XviD i da cita sve zivo od diskova (+-RW), sa podrskom za .srt, .sub, .smi, .ssa titlove nezavisno od imena filma i naravno domacim slovima. Firmware koji moze da se apgrejduje i ono sto mi je neverovatno 5.1 Dolby Digital/DTS dekoder u sebi! A i ime MP3 fajlova valjda prikazuje do 32 karaktera. Jedino nisam nigde procitao dal' ima random funkcija. Na Internetu nema nista o proizvodjacu iako je kod nas poznato ime. Ajd neko ko je kupio da kaze nesto o uredjaju. Posle svega sto sam procitao meni izgleda prilicno dobro.
[ Memotex @ 06.07.2005. 19:05 ] @
izgleda kao da su ga deca sklepala na opstetehnickom obrazovanju.
[ gorca @ 06.07.2005. 23:39 ] @
Pusti modu, ima li ga neko u posedu da podeli iskustva?
[ Carlito Brigante @ 07.07.2005. 20:20 ] @
Moja Stylandia se trenutno nalazi u servisu posto su posle dva meseca koriscenja riknula vratanca. To je i bila jedina moja zamerka posto su vratanca veoma tanka i osetljiva, a sto se ostalog tice zadovoljan sam. Ajde da sacekamo da li ce uspeti da otklone kvar, pa cu pohvaliti ono sto ima da se pohvali...
[ ncl @ 30.08.2005. 17:09 ] @
elem, malopre sam fleshno moju stylandiju 8899, i vidi ... nece vise da pusta divxe koji su na dvd-u (6 kom na dvd)

ako neko ima neku bolju verziju firmware-a ili stariju barem koja podrzava subtitlove, dajte link il shibnite na mail, ovaj koji imam je sa sicompovog sajta
(http://www.sicomp.co.yu/support.php)

inace dvd/divx player nije los, stari firmware je imao problema sa subtitlovima, tj. kad je poslednja linija u prevodu prazna, nije hteo da pusta subtitle.
malo je isto prebacivao iz reda-u-red, gutao prva slova drugog reda itd.

novi firmware je dosta poboljsan, al ko sto rekoh, ... su motku.