[ NoHack @ 07.07.2005. 01:06 ] @
| Ljudi pomagajte ne znam sta da radim... Imam portable hdd od 20 GB i prikopcam ga na komp a komp ga prepozna ali ne nadje drajvere. Ja bi nasao drajvere online ali ne znam marku tog hdd-a... E sad ja znam da je on USB Mass Storage Device ali ja stavim da windows namesti drajver hdd-a da bude C:\WINDOWS\system32\DRIVER\USBSTOR.SYS ali on kaze kao da taj drajver NE POSTOJI! A ima ga u listi u Device Manager-u! Pomozite kako god znate i sto pre... Hvala... |
[ Seyokiller @ 04.11.2005. 19:56 ] @
Nista ama bas nista nam nisi rekao sa tvojim problemom. Kada budes imao vise detalja javi nam se.
Toliko
[ jovan77 @ 13.08.2010. 19:11 ] @
Meni se ova poruka pojavljuje u Device manager u kada prikljucim usb. Pokusao sam da preko instalacionag XP diska da nadjem i nista. Usb radi na drugim racunarima kod mene kuci nekada ga windows vidi a nekada ne (potrebno je usb memoriju prikljuciti nekoliko puta) ali nemogu kopirati nista kada pokusam dobijam poruku: CANNOT COPY.... CANNOT FIND THE SPECIFED FILE. MAKE SURE YOU SPECIFY THE CORRECT PATH AND FILE NAME. Sta nije uredu, pipam se, pitam se...???
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.