[ plcb83 @ 10.07.2005. 20:46 ] @
Zanima me da li je bolje spremati 3 ispita odjednom ili jedan po jedan ? Pitam za septembarski rok konkretno:)Mislim da cu spremati sve odjednom ... Svaki odgovor je dobrodosao:0 Vasa iskustva ? |
[ plcb83 @ 10.07.2005. 20:46 ] @
[ cvijic_ltd @ 10.07.2005. 22:15 ] @
Sve zavisi koliko su ispiti obimni. Moja preporuka, iz iskustva pričam, je da mogu da se spremaju tri ispita, može i više, ali, od ta tri SAMO JEDAN ispit može da bude obiman i težak da bi se uspešno prošlo na roku...
Obrisan nepotreban citat. [Ovu poruku je menjala cicika dana 11.07.2005. u 22:46 GMT+1] [ plcb83 @ 10.07.2005. 22:31 ] @
Hvala , i ja imam slicno misljenje:)
ALi pricao sam danas sa nekima koji kazu da UOPSTE NIJE DOBRO ako se sve sprema odjednom , kao sve se zbrka itd... Pa reko da pitam i druge ,,,,:) Ko kako radi i kada .... [ Alter Ego @ 11.07.2005. 00:55 ] @
Čekaj, dvoumiš se između jednog i tri ispita? Da se nađemo na dva, šta kažeš? :)))
Šalu na stranu, zavisi od ispita i od individue. Ja lično recimo, do četvrte godine nikada nisam dao ispit u januarskom roku. Zimi uglavnom nisam nizašta. April kako-tako, ali jun i septembar sam uvek razbijao. Oktobar isto retko šta da sam dao. Tu se već olenjim i odmaram na lovorikama. Nisam nikad uspeo da položim više od 3 po roku. BTW ja sam kampanjac, uglavnom nisam išao na predavanja, ako baš nisam morao, već se pred rok lepo zatvorim u sobu par nedelja i štrebam do besvesti. Zavisi dosta i od toga da li si predavanja odn. vežbe pratio ili počinješ od nule.Ako u kontinuitetu pratiš više ispita, polažeš kolokvijume, daješ seminarske i tako to, verovatno nije nemoguće da ih sve (ili većinu) položiš. To je u stvari i najbolje. Onda zavisi i od toga da li su ti predmeti zanimljivi. Recimo, ja kada biram šta ću da polažem u nekom roku, gledam da bude uspostavljena ravnoteža između dosadnih i zanimljivih predmeta. Pa kad se smorim sa dosadnim, ovaj zanimljivi mi dođe kao odmor. Problem je kad nema zanimljivih predmeta :)) Nije loše ni kad su predmeti koji se uporedo spremaju srodni, mada nekome možda više odgovara da su različiti. Jedno vreme sam forsirao pa sam spremao uporedo nekih 3-4 predmeta, prilično teških, i tako sam se vrteo u krug. Rezultat svega je da jako dugo vremena nisam položio ništa. Onda sam lepo sproveo politiku “jedan rok-jedan ispit” i opet mi je krenulo. Uh, valjda sam ti pomogao, bar malo. [ plcb83 @ 11.07.2005. 01:04 ] @
Pomogao si mi mnogo !Hvala!
Bas mi znaci da cujem i druga misljenja ovde ! Inace vec sam napomenuo da je forum extra! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|