[ Cyrix @ 10.07.2005. 21:49 ] @
aj neko ko ima iskustva i da je raspolozen da se raspise neka napise sta zna u vezi ovog ap-a, utiske, kakav je kao klijent (ako moze) i sve ostalo...
hvala unapred.
[ broker @ 10.07.2005. 23:59 ] @
Na jednom cvoru mi radio kao AP evo skoro godinu dana i nikakvih problema sa njim nisam imao.
[ magnetoid @ 24.08.2005. 14:32 ] @
pu. ja sam se opako zeznuo ...

u netiksu kada sam naruchio ovo chudo .. gotovo da su bili sigurni da cce se uskoro pojaviti firm. koji cce omogucciti client mode.

nakon toga sam shvatio da od toga necce biti nishta skoro. No tada vecce sam zheleo neku g varijantu ap-a ali nisam shvatio da nema client mode. Dok je na oficcial sajtu u PDF broshuri bilo jasno istaknuto da radi kao AP client. Shta god to znachilo .. nishta od firmware-a

skeniranjem dotichne mashinice shvatio sam da je unutra neki simens stari model koji je potpisan sa josh jednom firmom ... sada tachno ne mogu da se setim kojom.

no ... uspeo sam da naguram firmware od skroz neke leve firme koji izlgeda malo moderniji od pheenetovog.

Sada trenutno trazhim kako je mogucce napraviti fin Klient za PC rachunar od ovog parcheta plastike..

sve u svemu ... nije losha mashinica :) mozhda fali jedan poe i klient mode da bi bio kompletan.

nikada nikakvih problema osim gore navedenog.

ukoliko neko zna kako mu ugurati klient software.. neka javi :D

[ broker @ 24.08.2005. 19:32 ] @
Ako znas neki uporebljiv link an temu firmvera, ne bi bilo lose da ostavis ovde. Originalni firmver jeste bagljav i ja vise korsitim telent da bih ga podesavao.

Za klijent rezim ti ne mogu mnogo reci, posto nikad anisam imao potrebu da uredjaj koristim na taj nacin. U firmveru koji ja imam (nisam nigde nasao oznaku verzije) ima opcija ADvanced Configuration / Access Point / Configuration / AP Mode Settings pa na dnu opcija AP Client. To je valjda to sto ti treba.
[ Cyrix @ 24.08.2005. 22:28 ] @
aj ako nije frka prosledite mi te firmware-ove na mail [email protected]. ja cu da ih okacim na net i postovacu linkove tako da svi mogu da ih downloaduju.
pozzz
[ dexter_1 @ 25.08.2005. 02:20 ] @
Ja sam uspeo da nateram da pheenet radi u client modu i da propusta pppoe pakete uz neke modifikacije D-Link 900 AP-a, ali u tom slucaju moze da radi samo u b modu.Koristim ga vec duze vreme i primetio sam da se ne slaze sa MSI apovima ali zato sa D-Linkom ,pheenetomi Linksysom radi extra stabilno.
javi mi se na ovaj mail: [email protected]

pozzzz.
[ magnetoid @ 18.09.2005. 16:00 ] @
Ap prihvata i firmware od Netgear wg602

[ allexandar @ 28.09.2005. 15:08 ] @
mozes li da mi kazes koji netgearw602 je u pitanju?Kada sam otisao na njihov suport pise da je taj ap napravljen u 3 verzije v2, v3 i v1, a za v3 postoje dve verzije firmwarea.
Mozes li mi isto reci kako je pheenet ponasao sa tim firmware-om?
[ broker @ 25.10.2005. 16:45 ] @
Uspede li ko da ga natera da radi kao klijent?
[ kiza1975 @ 28.10.2005. 21:50 ] @
Pa dobri ljudi pomagajte ako boga znate,da li uopste ima sanse da radi u client modu
[ Rade Jovic @ 25.11.2005. 18:55 ] @
Ni ja nista nisam uspeo da nadjem za Clien mod.

A radi mu firmware od NetGear-a 602v2.

Radi, ja lepo update-ovao FW i radi. Kao da imate NetGear.
Ima vise podesavanja od originalnog FW, medjutim ni on nema klijent mod!

Rade