Zaboravio si da kažeš proizvođača memorije, u OCu CPUa najviše zavisi matična ploča i memorija, ako je ista "ŠLj" klase onda budi srećan sa 2,7.
Napajanje nije problem, za ASUS ploče se niko nije žalio (ja imam ASUS P4P800 i prezadovoljan), grafička nema apsolutno ništa u vezi sa OCom (možda te zeza odnos AGP:PCI ali to se da rešiti), imam istu grafičku koju sam oduševljavajuće OCovao u 3Dmarku2001 daje 6000.
na 2,8 si mogao da podigneš napon procesora (Vcore) za neki minimum minimuma, pa ako neće onda malo jače od minimum minimuma, ali pazi da to ne pređe +0,25V od defaulta jer će se mnogo grejati a možda i izgoreti, ako imaše ekstra fancy hyper brilliant hlađenje onda može i više da se diže napon.
Eto to je to, skini EVEREST program i tu lepo piše detalji svake komponente.
Mada meni se dešavalo da u početku dignem napon bez prethodnog dizanja sistema na novom clocku i neće de se upali, zašto? -nepotrebno visok napon

Tako da nekad neće da se digne zbog velikog napona za određeni clock, velik napon - visok clock.
PozdraV
PS PC2400 memorija, mislim da ne postoji. Nešto si loše video.
PC3200 radi na 200mhz (400DDR)
PC2700 na 166 (333)
PC2100 na 133 (266)
I da napomenem da OCovane memorije imaju neke glupe oznake tipa PC3300 (kod mene) jer memorija od 400mhz (200) radi na 416mhz (207,xx)
Moguće da je to kod tebe slučaj jer novije ploče usklađuju FSB sa MEM.
[Ovu poruku je menjao bakiman dana 12.07.2005. u 14:05 GMT+1]