[ vrba @ 13.07.2005. 13:01 ] @
Pozdrav drugari!!! Ajd' paz' sad ovo.......................... ::: DOKAZ ::: a evo i linka http://www.mobiklik.co.yu/tarife/tarifni_sistem.html ![]() Ovo je screenshot, zakljucno sa trenutkom pisanja posta, a na sajtu stoji vec sigurno 5 dana!!!!! Kao sto vidite na dnu tabele, za SVE tarifne pakete stoji "Pozivi ka 061/062/063 = 7.50 din/min bez poreza!!!!! Reko, cisto da probam, jer ne mogu da verujem da su snizili cene...... kad ono medjutim!? Za tacno 1,5 minuta mi skinulo 23,84 din. Da napomenem, koristim porodicnu tarifu. Posle su mi u tzv. "korisnickom servisu" rekli da to ne vazi za porodicnu tarifu. OK! ako ne vazi, sta ste se onda na sva usta raskokodakali o pojeftinjenju a istovremeno niste obrazlozili za koga i sta!?!? Cak na sopstvenom sajtu sebe negiraju!!?!!?!? Ovde ( bolje receno, TAMO ) se ne zna ko pije a ko placa ( e za ovo se zna )? I jos jedna opaska. Sto se tice "SPECIJALNE TARIFE ZA STUDENTE", jer to vazi za studente ili za BGD studente!? Ocito je da se nesto non-stop delimo, pa da znamo za koga je! Jer te tarife mogu da koriste i studenti sa fakulteta u Kragujevcu, Novom Sadu, Subotici, Somboru,...ili..... Ako je samo za BGD studente, neka lepo napisu "SPECIJALNA TARIFA ZA STUDENTE Beogradskog Univerziteta" P.S. Izem ti operatera kad je ukinuo sopstvenu komunikaciju sa korisnicima ( pa mora da se kao "nezvanicni support" sljaka na tudjim forumima ) a ono sto je ostavio, debelo naplacuje ( razgovor sa Call Centrom, a cini mi se kao da tamo rade samo Lale i Sose - taaakkooooo raasttteezzzzzuuuu rraaazzzgovvvvooorr ). ![]() [Ovu poruku je menjao vrba dana 13.07.2005. u 14:02 GMT+1] [Ovu poruku je menjao vrba dana 13.07.2005. u 14:03 GMT+1] [Ovu poruku je menjao dana 13.07.2005. u 14:07 GMT+1] |