[ stefaneg @ 14.07.2005. 00:04 ] @
U nedoumici sam da li da pitam,ali ajde ako nekog ne bude mrzelo, nek mi odgovori... e pa ovako: 1. imam neku mail formu. kako da formatiram tekst poruke, tipa bold, italic, underlined... primetio sam da klasicni html tagovi ne pale ![]() $tekst="Poštovani $lastname $firstname,<BR>Drago nam je da ste se registrovali na našem sajtu <b>$adresa_sajta</b>..." itd. koja funkcija se koristi za prevodjenje u odgovarajuce php entitete? i kako da mi poruka bude u utf-8 formatu, posto je u tom formatu skript koji je salje, a samim tim i tekst poruke? 2. imam proces registracije, i pri drugom koraku kada ste vec uneli podatke ide provera. e sad ako sam ja uploadovao neku sliku u ovom koraku, sta da radi sa njom? da prosledjujem njen sadrzaj i na sledeci korak preko hidden file-a? ili da pravim neki temp file i da prosledjujem samo njegov naziv? nebih se bas znao snaci sa drugom opcijom... 3. ovo sam vec pitao, mozda se sad neko seti da odgovori ![]() zasto mi sesije ne rade na domenima tipa co.sr, co.nr... mogu li ovo nekako da resim? hvala ![]() |