[ Dragan Varagic @ 17.08.2002. 13:50 ] @
Dogovorio sam se s g. Gojkom Vujovicem da otvorimo novi forum koji ce se baviti pitanjima Internet marketinga. Prakticno, ovo je ES - Pretraga.co.yu forum koji ce se na mom sajtu promovisati kao mesto gde pozivam posetioce svog sajta da ucestvuju u dskusijama na ovom forumu. Ovom prilikom se javno zahvaljujem g. Vujovicu. Za sada je pored mene moderator i Miloje Sekulic, o kome ne treba posebno govoriti. Mozda ce uskoro biti pozvano jos 1-2 osobe da se prikljuce forumu kao moderatori. ---------------- Nekoliko sati od prvog slanja ove poruke ovaj forum je dobio jos jednog Moderatora Mr Ivana Surjanovica. G. Surjanovic je vlasnik Internet marketing agencije IPowerStrategy iz Vankuvera, a intervju s njim mozete procitati ovde. ---------------- Pozvacu i sve moje klijente, kao i polaznike mojih kurseva da se pridruze forumu i da ucestvuju sa svojim pitanjima i odgovorima. Predlog pravila ponasanja: 1. Zamolio bih ucesnike u diskusijama da prate osnovnu temu pojedinacne diskusije (thread), a ako imaju da dodaju nesto sto nije u direktnoj vezi s temom, mogu da otvore novu temu. 2. Trudite se da pisete nesto smisleno u svojim odgovorima, bez obzira sto svaki odgovor ide vama na cast, bez odgovora tipa "da", "mislio sam to" i sl. Znaci, kompletne recenice sa nekom zakljucenom mislju. 3. Sto se tice dozvoljene varijante promocije u porukama podrazumeva se smisleni potpis u poruci. Za detalje procitati sledeci tekst. Za sada toliko od pravila, videcemo sta ce se desavati na forumu, pa cemo pravovremeno reagovati. Ostala pravila mozete pogledati na ovoj adresi Nadam se da ce ovaj forum biti na nivou ostalih foruma u sklopu ES-a ![]() [Ovu poruku je menjao Dragan Varagic dana 17.08.2002 u 08:51 PM GMT] |