[ goblin @ 17.07.2005. 21:15 ] @
Dakle bilo kakav pokusaj da se pristupi disku obara aplikaciju. Pokusao sam i preko TFileStream i preko TextFile+Writeln ali uvek puca. Kada pokrecem servis bez rutina za pisanje ne dolazi do greske, servis se podize i radi, ali da li je moguce da ne moze da pristupa disku ili ja to negde gresim? Ima li ko ideju sta se desava... mogu da pustim i izvorni kod projekta ako neko ima vremena da pogleda... neophodno mi je pisanje na disk... poz i hvala unapred na pomoci...
[ goblin @ 18.07.2005. 16:38 ] @
khm... ispostavilo se da uopste nije problem u "nemogucnosti" da se pristupi disku, vec u necemu drugom - kada sam skinuo sa forme servisa TDDEServer* komponente sve je proradilo... ukljucujuci i pristup disku naravno. Ne znam zasto je dde pravio probleme, ali sam morao sam sebi da odgovorim na moje glupo pitanje... obecavam da cu ubuduce da razmislim pre postovanja ovakvih pitanja... ali zaista je razlog neverovatan-mislim zasto bi program pucao kada se dodje do linija odgovornih za pisanje na disk a ne prilikom neke druge situacije??? mozda se servis ne inicijalizuje lepo pa mu Windows zabrani aktivnost ili sta vec...