[ MajstorRA @ 18.07.2005. 23:55 ] @
| Dakle kako je najbolje rezati vise igara na dvd diskove? Da li kao iso fajlove koji ce se mountovati sa daemon tools-om (ili drugim aplikacijama) ili kopirati diskove u foldere? Ako igra ima tri diska, diskove kopirati u foldere cd1, cd2 i cd3 koji se nalaze u folderu sa nazivom igre, ali ovako se ipak moze javiti problem prilikom instalacije.... Dajte predlog!
Pozdrav
[Ovu poruku je menjao MajstorRA dana 02.10.2005. u 03:17 GMT+1] |
[ BytEfLUSh @ 19.07.2005. 01:29 ] @
Zavisi od igre do igre. U svakom slučaju, moj glas je uvek za ISO.
[ jovan77 @ 30.09.2005. 22:22 ] @
da li je moguce to uraditi bez pravljenja ISO fajlova???
KAKO?????
[ BytEfLUSh @ 01.10.2005. 02:51 ] @
Veoma teško, maltene nemoguće.
Mada, možeš probati i sa BIN/CUE, NRG i sl. fajlovima ako baš nećeš ISO.
[ pancevac77 @ 01.10.2005. 03:08 ] @
Da li ste čuli za mali alat, Orca (1.8mb) sa Micro$oftovih stranica kojim možes odraditi igrice sa više cd-a na 1dvd. Malo je komplikovanije ali može.
[ BytEfLUSh @ 01.10.2005. 14:33 ] @
Pa ok, možda se neke igrice i mogu na taj način prebaciti na DVD (a kod nekih slučajeva je dovoljno samo kopirati sadržaj instalacionih CD-ova u isti folder na DVD-u), ali univerzalno rešenje ne postoji (osim ISO fajlova)...
[ jovan77 @ 01.10.2005. 17:53 ] @
koji virualni program mi preporucijete da narezem uz ISO fajlove za citanje istih kako bi svi oni koji pozajme takav disk mogli i da koriste isti ???
[ pancevac77 @ 01.10.2005. 23:40 ] @
deamon tools i alcohol 120% (koji ja koristim podrzava mds,bwt,ccd,cue,pdr,nrg,iso)
[ Nabukodonosor @ 02.10.2005. 00:36 ] @
Ja sam uvek za opciju image fajlova...nebitno koji. Vrlo prosto i efektno. Ne znam zasto komplikovati.
[ MajstorRA @ 29.10.2005. 23:53 ] @
[ tehnolog @ 29.11.2005. 21:06 ] @
Hmmm ja nesto ovdje ne razumijem.Ako je igra recimo na 2cda (probao sam Playboy Mansion) i prebacim prvi cd u iso fajl a nakon toga drugi cd sa drugacijim nazivima iso ili mdf fajlovima uz koje mi je Alcohol kreirao i mds fajlove.Ucitam prvi iso fajl sa Alcohol 120% i instalacija igre krene.Medjutim u pola instalacije zatrazi recimo fajl.cab koji je sa drugog cda odonosno u drugom iso fajlu.Pa sta onda raditi kako instalirati igru?Kako uopce instalirati igru kada napravis za svaki cd po jedan iso fajl?Da li se to upopste tako radi?
[ Mladen_Perisic @ 30.11.2005. 13:10 ] @
Khm... Nabaviš Farstone Virtual Drive Ili Game Copy. Napraviš image diskova sa ovim programom i sasvim jednostavno ih nasnimiš na DVD Nerom, Explorerom, Alcoholom...kao i bilo koje DRUGE fajlove (npr. slike, tekstove, programe).Zatim, kad hoćeš da igraš ili instaliraš nešto, fino ubaciš DVD u uređaj, otvoriš njegov sadržaj i klineš desnim tasterom miša na image CDa i izabereš Insert Into Virtual Drive.... Efektno, KRAJNJE JEDNOSTAVNO i radi već 7 godina bez ikakvih problema na mnogim računarima u mnogim igračnicama, kao i kod mene. Inače, obavezno osviježi VD poslije instalacije. Takođe, ovaj program se ponaša (uostalom, kao i mnogi drugi VDC programi) kao fizički uređaj. Znači. U toku rada možeš da izbaciš CD iz "uređaja" kad god hoćeš. Ako ti igra traži u toku instalacije ili igranja da ubaciš CD, a u full screen modu si, jednostavno pritisni Control+Alt+Delete i ubaci "cd" kao što sam gore i rekao. Takođe, WinLogo taster neke igre isključuju kad se uđe u njih, pa je bolje koristiti gore navedenu kombinaciju tastera.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.