[ Jadranka @ 20.07.2005. 11:40 ] @
Imam mali problem sa flash-om i ucitavanjem podataka iz mysql baze. Radi se o sledecem. Imam uradjene mape u flash-u koje se sastoje iz dva dela. Jedan deo je okvir mape gde se nalazi navigacija (levo, desno, gore, dole i zumiranje), a drugi deo su same mape koje se ucitavu u okvir (isto uradjene u flash-u). Prvi deo (okvir) je konstantan i nemenja se, dok se same mape menjaju u zavisnosti od firme. Deo gde se ucitava mapa izgleda ovako Code: u originalu. Putanje do foldera firmi gde se nalaze mape se ucitavaju iz mysql baze. Ja sam pokusala da napravim nesto ali mi nije proradilo. this.loadMovie("map_deo.swf"); Code: Inace mapa se pomera i zumira pomocu Action scripta u koji treba da uglavi php koji cita podatke iz baze. Interesuje me gde sam pogresila u kodu koji sam navela gore.this.loadMovie("../../dokumenta/<?php echo "$lista[folder]_$lista[firmaID]"; ?>/map_deo.swf"); Trazila sam ovde na forumu resenje za ovaj problem ali nisam nista nasla. Ako je vec raspravljano na ovu temu izvinjavam se. Hvala unapred. |