[ tomba @ 25.07.2005. 13:03 ] @
htio bi da kupim divx plejer koji ima dobar prevod,a po mogucnosti da mu ne treba ubacati FW
pozdrav i hvala
[ Memotex @ 25.07.2005. 13:22 ] @
ne znam kako je s nabavkom u Podgorici, ali ako ga ima preporucujem Xwave 9200. vec je ubacen FW s kojim cita sva nasa slova, cita sve codece, ima 5.1,progressive scan,Mediatek chip. za te pare apsolutno nema konkurenciju.
[ grgic77 @ 26.07.2005. 01:33 ] @
Moja preporuka su ti Philips DVP 630/00 ili Philips DVP 632/00
Razlog jednostavno mislim da je najbolji jer pre njega sam imao i SkyVision i Sky(bez Vision) i jedino sam sa ovim zadovoljan. A i ime firme ti dosta kaze za razliku od ostalih kineza, novopazaraca i ostalih.
[ lancia88 @ 26.07.2005. 06:13 ] @
Pozdrav,

ne znam cime nisi bio zadovoljan sa Sky (bez vision, 963) ali i za njega, kao ni za Base 967 ne treba nista da se ubacuje a sve radi kako valja. Ima toliko sitna ogranicenja da je zaista zanemarljivo, a uzgred, sva ta ima i Philips, jedino sto se pride dobija i ugradjen 5.1 dekoder (dakle kaci se kombinacija bilo kojih zvucnika, imali ili ne u sebi dekoder, i sjajan karaoke sistem sa efektima. Za kvarove skoro da ne znam uopste da ih je bilo, procentualno verujem da je rec o samom vrhu ponude uzevsi u obzir cak sve proizvodjace koji su se predstavili na nasem trzistu.
[ IsNoGood @ 26.07.2005. 15:37 ] @
XORO je dobar izbor ako ne patis od neke marke i ako nisi planirao da das mnogo para...Divx filmovi rade super kao i na komp-u, ima nasa slova, a titlovi su na ekranu beli i normalne velicine (kao u filmovima na TV-u)...
[ BillyTheKid_79 @ 26.07.2005. 15:45 ] @
Citat:
IsNoGood: XORO je dobar izbor ako ne patis od neke marke i ako nisi planirao da das mnogo para...Divx filmovi rade super kao i na komp-u, ima nasa slova, a titlovi su na ekranu beli i normalne velicine (kao u filmovima na TV-u)...

Ima moj brat i veoma je zadovoljan,sa onim sto sam ja video odlican je,i sto je jos interesantno,citao je diskove koji moj DVD-RW nije mogao!
[ miličić.marko @ 01.08.2005. 10:04 ] @
Da li neki od uredjaja koji preporucujete/posedujete moze da cita divX filmove koji se nalazed na DVD medijumu. Dakle, nekoliko filmova na jednom DVD disku?

[ Memotex @ 01.08.2005. 10:25 ] @
Citat:
miličić.marko: Da li neki od uredjaja koji preporucujete/posedujete moze da cita divX filmove koji se nalazed na DVD medijumu. Dakle, nekoliko filmova na jednom DVD disku?

Philips i Xwave sigurno i provereno mogu.
[ cemix @ 14.08.2005. 22:33 ] @
Citat:
miličić.marko: Da li neki od uredjaja koji preporucujete/posedujete moze da cita divX filmove koji se nalazed na DVD medijumu. Dakle, nekoliko filmova na jednom DVD disku?

Moze i Pioneer 585A.
[ miličić.marko @ 18.08.2005. 16:43 ] @
Odlučio sam se za Philips 630 i nisam se pokajao :)
[ acabgd @ 06.09.2005. 19:07 ] @
Planiram da ovih dana uzmem DVD-DivX player, pa jel moze neko samo da "apdejtuje" informacije - sta se trenutno najvise isplati uzeti? Potreban mi je video out izlaz posto su mi 3 SCARTa na TV-u vec zauzeti i audio izlaz za Dolby Surround.
Interesovao bi me i neki model koji ima FM tuner. Zamalo da uzmem SkyVision, ali onda vidim da je to kanta. Nije mi zao da platim vise para, samo da je nesto dobro.

Nadam se vasim predlozima :-)
[ ivicap @ 16.09.2005. 18:43 ] @
imaš kupiti utičnicu sa 3 scart ulaza i jednim izlazom za oko 15 eura.
[ markoso @ 22.12.2008. 19:37 ] @
Jel ima neko iskustva sa WEG playerima?Jel citaju divx i imaju dobar subtitle??