[ IDE @ 25.07.2005. 17:54 ] @
e, i ja sam napokon "skinuo" Dev C++!!!! mogu reci da mi se bas svidja!! (bar za sada!!) ako ni zbog cega, a ono zbog toga sto je maltene isti kao Visual C++ (hmmm..bar ima "help" sto moj VS C++ nema) a pri tom je besplatan... e ima zasad jedna stvar koja mi se ne svidja, i koja je bolje odradjena kod MS VS C++ -a, a to je: kod VS C++-a kada tek pravimo neki projekat, kada je iskompajliramo (konzolnu) aplikaciju, ona nakon izvrsenja onoga sto je trebala uraditi i dalje ostane, i gasimo je sami, i mozemo fino pogledati daje li rezultate kakve smo zeljeli, a u Dev C++-u nakon pokretanja, tj. izvrsenja aplikacija odma nestaje... NECU vas pitati zasto je to tako, jer znam zasto je to tako, nego me interesuje ima li negdje u podesavanjima da stavim nesto, tako da prilikom izgradnje projekta, nakon pokretanja ona ostane dok je mi ne ugasimo....Gledao sam i strikirao sto sam mislio da jeste, ali nije to to... kad smo vec kod ove teme, ja sam pokusavao da stavim na kraju aplikacije i sleep() i system("pause"); ali mi javlja: "implicit declaration of function "int sleep(...)" //tako i za ovu drugu f-ju... zasto ovo javlja???tj. sta propustam??? |