[ madmat @ 25.07.2005. 21:35 ] @
Da li je istina da tel. centrala na N. Beogradu nema vise slobodnih portova?
[ Mister Big Time @ 26.07.2005. 01:12 ] @
Ako Telekom kaze tako, onda jeste :)
Barem je to njihova "istina" ... a sta je prava istina... tesko mozes saznati ;)
[ madmat @ 26.07.2005. 09:26 ] @
U tome je i problem sto Telekom cuti. 29.6. sam uplatio otvaranje ADSL naloga kod Verata i tada mi je receno: Bice sve sredjeno za 20 dana. Normalno, misli se na 20 radnih dana. Danas im istice "obecanje".
Slucajno sam juce pricao sa likom koji radi u teh. pordsci Euneta i rekao mi da verovatno nema slobodnih portova.
[ Mister Big Time @ 26.07.2005. 17:32 ] @
JBG, polako pa sigurno............... nikad se ne zna sa Telekomom.........
[ djricky @ 27.07.2005. 06:59 ] @
Citat:
madmat: Da li je istina da tel. centrala na N. Beogradu nema vise slobodnih portova?

koliko ja znam, nije... no su spori mnogo, jer paralelno sa pustanjem aDSL-a, rade i renumeraciju, koja oduzima previse vremena, a prioritet je :(

[Ovu poruku je menjao djricky dana 27.07.2005. u 08:01 GMT+1]
[ madmat @ 31.07.2005. 16:22 ] @
Zvao sam Verat i oni su mi rekli isto. Imaju u telekomu problema zbog prelaska sa 12, 13, 14 na 212,213,214 i da ce zbog toga potrajati jos nekih nedelju dana.
Ostaje mi samo da cekam.
[ M.O.D. @ 25.12.2006. 19:57 ] @
Neverovatno, ali ni godinu i kusur jos nema slobodnih portova! Strasno.
[ magicovento @ 26.12.2006. 10:59 ] @
Na centrali Bezanija nema vec pola godine.
[ milosh76 @ 27.12.2006. 17:36 ] @
Nema na Tosinom bunaru i Bezaniji od maja otprilike, na centrali Novi Beograd od novembra, nadje se poneki ISDN port, ali jako tesko. U svakom slucaju ima na nekim isturenim stepenima tipa Mihajla Pupina i slicno. Znaci nema, ali ce biti. Radi se prosirenje... kao
[ perxxx @ 09.01.2007. 11:50 ] @

Mnogo me zanima kako mogu da saznam, posto zivim u Tosinom bunaru, kada ce biti slobodnih adsl portova na mojoj centrali, posto sam se namucio da skinem PCM uredjaj , da bih potom saznao neprijatnu vest da mi je poslednja prepreka do dsl-a - nepostojanje slobodnih portova.

Vidim iz prethodnog posta da postoje odredjene informacije o tome, pa me zanima da li ima neko koga mogu da potplatim, sta treba da uradim, cekam 2 godine dig centralu, treba mi za posao nevidjeno.

Hvala unapred
[ Au197/79 @ 09.01.2007. 15:38 ] @
Danas je moj drug dobio adsl u 64. bloku na šestocifren broj 15x-xxx. Mislim da je to centrala Tošin bunar. A pre mesec dana su mu govorili da nema slobodnih portova.
[ milosh76 @ 09.01.2007. 20:02 ] @
To je dobio od otkaza, pa posto je njegov provajder tajno zaljubljen bas u njega, dodelio mu je port. Inace nema portova, postoji neka prica za februar, ali postojala je i za sredinu decembra. Kad bude bice...
[ miki_250 @ 18.01.2007. 17:58 ] @
ili za dzenana
[ ivanmil @ 20.01.2007. 02:52 ] @
Znam da nije vezano za Novi Beograd, ali da li iko ima informaciju kada bi trebalo da se prošire kapaciteti na centrali Čukarica (Banovo brdo je u pitanju), pošto ovi iz Lelekoma očito nemaju pojma. Čini mi se da sam ovde negde nabasao na vest da će se to dogoditi tek negde u drugoj polovini godine, a da će biti gotovo do oktobra!? Najiskrenije se nadam da ovo nije tačno, pošto stvarno nemam živaca toliko da čekam. Na kraju krajeva, kakvo je to "umeće" potrebno za najobičnije dodavanje portova. Koliko ja vidim, nema ništa dok se Lelekomu ne ukine monopol, ali stvarno.
[ deki77 @ 09.03.2007. 10:38 ] @
Nema portova ni za blok45...
tek posle 1mes pisanja mailova provajderu dobio sam potvrdu.
Ostaje mi samo SBB..
[ skile86 @ 09.03.2007. 21:15 ] @
Citat:
ivanmil: Znam da nije vezano za Novi Beograd, ali da li iko ima informaciju kada bi trebalo da se prošire kapaciteti na centrali Čukarica (Banovo brdo je u pitanju), pošto ovi iz Lelekoma očito nemaju pojma. Čini mi se da sam ovde negde nabasao na vest da će se to dogoditi tek negde u drugoj polovini godine, a da će biti gotovo do oktobra!? Najiskrenije se nadam da ovo nije tačno, pošto stvarno nemam živaca toliko da čekam. Na kraju krajeva, kakvo je to "umeće" potrebno za najobičnije dodavanje portova. Koliko ja vidim, nema ništa dok se Lelekomu ne ukine monopol, ali stvarno.

Kako je krenulo cini mi se da ne gresis, posto je cukarica za njih jedno veliko selo u koje niko ne zalazi sem kada nesto treba da se naplati ,naravno!