[ IDE @ 26.07.2005. 11:40 ] @
mozda je malo glupo pitanje, ali ako znate sto o ovome...
Moderatori, ako ovdje nije mjesto ovakvom pitanju, znate sta vam je ciniti...

narusava li kompajler na bilo koji nacin neciju privatnost...??(MS VC++, Borland...)
kao npr. da stavlja serijski broj procesora u aplikaciju prilikom kompajliranja, nesto drugo...ne znam....
eto neki dan sam o tome razmisljao, pa me bas interesuje...
[ X Files @ 26.07.2005. 14:33 ] @
ne.
[ IDE @ 01.08.2005. 17:27 ] @
thanks...
[ dejandj @ 01.08.2005. 17:35 ] @
ITEKAKO da!

Svi "profi" tj "placenicki" se potpisuju...
Nije bas prosto da se "provali" ali...

Sta "pokupi" od tebe e TO je vec veliko pitanje?

Vecina koristi isti poodavno "hackovan" pa on o TEBI" uglavnom nis NE zana ALI taj, manje vise prvi, je poodavno "black listed" cak i kad su ga "autori" programa PRVI pustili, sto i jeste najcesci slucaj... (Besplatni testeri NE skode...).

[Ovu poruku je menjao dejandj dana 01.08.2005. u 18:36 GMT+1]
[ yooyo @ 01.08.2005. 19:23 ] @
Citat:
Vecina koristi isti poodavno "hackovan" pa on o TEBI" uglavnom nis NE zana ALI taj, manje vise prvi, je poodavno "black listed" cak i kad su ga "autori" programa PRVI pustili, sto i jeste najcesci slucaj... (Besplatni testeri NE skode...).

Izvini... ali mozes li ovo da pojasnis malo... Trudio sam se da provalim sta si hteo reci, ali bez uspeha...

yooyo
[ NastyBoy @ 01.08.2005. 20:22 ] @
Nikad me nije interesovalo da proverim, ali mozhemo testirati ako bash neko misli da kompajler "ukopa" neke informacije u kod.

Na poslu sve kopije VS-a imaju isti serijski, naravno, pa cu na dve (priblizhno) iste mashine uporediti krajnji .exe.
Ako neko hoce, mozhemo sa istim setovanjem i slichnim hardverom da binarno uporedimo kompajlirani neki trivijalni kod (VS6 ili 2003, svejedno)
[ X Files @ 01.08.2005. 21:00 ] @
Citat:

Nikad me nije interesovalo da proverim, ali mozhemo testirati ako bash neko misli
da kompajler "ukopa" neke informacije u kod.

Hm... ja sam ovo već bio proveravao (na BCB6), ali sada ste me pokolebali i
naterali da ponovo probam (sutra ću!)... Čak sam bio ustanovio da i verzija koja
nije "Aktivirana" i ima "Unregistered" oznaku na Splash Screenu daje potpuno isti
EXE.

Ali da proverim ponovo, možda sam prvi put bio pod gasom...
[ IDE @ 11.08.2005. 15:58 ] @
hmmm...

ako bude nekih (bilo kakvih) saznanja u vezi sa tim eksperimentima, molim vas stavite to ovdje... ok?