[ jagger @ 12.08.2005. 15:30 ] @
Pozdrav, Da li neko koristi usluge firme Daniel KDS? Komentar? Da li ona ima opciju kablovskog interneta? |
[ jagger @ 12.08.2005. 15:30 ] @
[ momsab @ 13.08.2005. 14:23 ] @
zar Daniel nije u okviru SBB-a?
bar su meni neki likovi u uniformama Daniel_šta_već uvodili kablovsku tv ako je SBB, imaš sajt ![]() [ Demoritus @ 14.08.2005. 15:56 ] @
Pa, mozda su oni bili samo njihovi serviseri? ;)
Inace, iz kog si dela BG-a? [ jagger @ 17.08.2005. 16:39 ] @
Iz Velike Mostanice, a taj Danijel KDS na ugovoru pise da je iz Barica.
[ Demoritus @ 17.08.2005. 22:41 ] @
Pokusao sam da preko Google-a nadjem njihov sajt, ali uzalud.
Mozda i nemaju? Inace, najbolje je da ih nazoves i da se raspitas o internetu. [ vladyx @ 14.10.2005. 23:10 ] @
KDS "Daniel" i KDS "Danijel" su dve razlicite firme za distribuciju tv signala i u tvom
slucaju se radi o verovatno "Daniel" .Cuo sam da je taj 'Daniel' bivsi radnik onog Danijel i da je nazvao firmu tako da bi pridobio vise ljude za priklucenje.Verovatno je tu poslovnu politiku naucio tamo gde je i pre radio.Sigurno je da i KVALITET usluga isti kao kod njegovg bivsieg gazde, a to zna 1/2 Bgd-a kako je .Bacanje kablova po svim mogucim i ne mogucim krovovima ,prlaza preko zeleznice, mostova i ko zna sta jos sve (to moze verovtno samo u ovoj Srbiji).Smo kada bi se javili oni kojima je on uveo kablovsku tek tada bi video kakva je to bila banda koja je harala krovovima bez pardona!Tako da taj tvoj KDS Daniel ili Danijel sta god, bice u mogucnosti da ti pusti kablovski internet znaci nikada.Mislim da obe treba zakonom zatvoriti kao i vecinu ostalih tzv. KDS-a Citat: Demoritus: Pokusao sam da preko Google-a nadjem njihov sajt, ali uzalud. Mozda i nemaju? Inace, najbolje je da ih nazoves i da se raspitas o internetu. [ matija_bgd @ 22.10.2005. 21:27 ] @
U pitanju je AVcom koji saradjuje sa Daniel KDS-om... Oni imaju ispostavu u Baricu, i bas se pominju na jednoj temi ovde na forumu... AVcom ili ti BVcom (valjda za internet www.bvcom.net) imaju u ponudi kablovski internet, ali ne znam da li je trenutno u pitanju samo usluga za Beograd, ili za sve koji koriste AVcom. Ja sam im pisao danas, pa cu videti...
[ jagger @ 23.10.2005. 11:53 ] @
Ma dosla mi je ponovo neka zena (nebi me iznenadilo da je vlasnica
![]() ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|