Prvo, da ne bude zabune, to sto mi opstina nece dati da bude zvanican to me ne sekira toliko koliko zelim da nislije imaju jedan svoj forum gde ce moci da prodiskutuju o svom fakultetu/srednjoj skoli/poslu/politickoj opredeljenosti/internetu ...
Trazio sam i trazio slicne forume koji se bave problematikom grada Nisa , ali nisam naisao na nista slicno!
Drugo , ja nisam programer (to je moj cale , ali nema on bas pojma sa webdesign-om) i zato sam i postavio ovako laicko pitanje.
Trece, kakve veze ima da li je phpBB forum ili trtemrte blabla, evo pogledaj forum infostuda, mislim da je radjen isto u phpBB.
Cetvrto, bitnija mi je svrsishodnost foruma negoli njegova "zvanicnost"
Peto, oko ovoga da razjasnim, verovatno sam se pogresno izrazio- pod ZVANICNIM sam podrazumevao da moze da se stavi kao zvanican sajt/forum na nekom drugom sajtu tj. da se reklamira.
Primer: AKo registrujem domen
www.gradnis.net(ovako nesto ne postoji) da li je teoretski moguce da SVI postovi i svi clanovi budu "prebaceni" sa mog sadasnjeg foruma
www.gradnis.co.sr na gore navedeni sajt?!?!?
Dodje clan Pera koji je obavesten da vise nije co.sr nego net, ukuca to i koristi forum kao pre (sustinsko pitanje(!))
Zaboravio sam da kazem da google sam ubacuje reklame(ili kako se vec koristi drugi izraz) za svaku pocetnu poruku u novoj temi....