[ Mardz Simpson @ 16.08.2005. 11:45 ] @
kad skinem nesto sa neta kao html fajl ostane mi samo bela ikonica a ne kao pre plavo slovo E,kako da vratim precicu koja je i pre bila?
[ xxxrugby @ 16.08.2005. 11:51 ] @
Dali ti otvara IE to ili je samo shortcut.!!!

Imas vise.!

Jedan je da skines neki Registry popravljac.

Drugi je da odes desni klik i Open With tamo stavis IE.

Treci ako otvara IE. Da odes na neki html i Properties pa Change Shortcut i tu stavis koju oces.!!!
[ Mardz Simpson @ 16.08.2005. 11:59 ] @
Otvara IE i kad uradim dupli klik otvori on u exploreru ali nema one standardne plave slicice sa slovom E
[ AleksandarNS @ 16.08.2005. 12:10 ] @
OK, ovako.
ukljuchi windows explorer, meni "Tools"->"Folder options"
zatim tab (kartica) "File types".

sada, pretpostavimo da su ti fajlovi koje si snimila sa HTM ili HTML extenzijom.

znachi pod "Registered File Types (u tabu(kartici)"File Types") pronadjesh HTM i HTML. imash opciju "Advanced", a zatim klikni na "Change Icon" i izaberi ikonicu koju zelish da imaju ti fajlovi.
[ Mardz Simpson @ 16.08.2005. 12:29 ] @
@Aleksandar ns
Nije to pomoglo imao sam instaliran firefox i nakon njegovog uklanjanja se to pojavljuje1Tamo gde si ti rekao tamo ima slicica za obe vrste fajlova!
[ cicika @ 16.08.2005. 12:53 ] @
Tako je i meni nestalo za Firefox pa nikako nije htelo da se vrati, da ne nabrajam šta sam sve uradila. Nije htelo da prihvati ni custom ikonicu... ništa.
Probaj ponovo da postaviš IE za default browser (Control Panel>>Add Remove Programs>>Set Program Access and Defaults).
[ AleksandarNS @ 16.08.2005. 14:41 ] @
izgleda da nisi trebala brisati Firefox

pa ako ima HTM i HTML dokumenata u Folder Options i za firefox i za explorer, zar nije moguce obrisati ove za FF? ostace samo HTM i HTML extenzije koje otvara IE i koje imaju dodeljenu pripadajucu ikonicu.
[ Shadowed @ 16.08.2005. 20:22 ] @
[HKEY_CLASSES_ROOT\htmlfile\DefaultIcon] - (Default) vrednost postavi na "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe,1" (bez navodnika).

Takodje proveri da li ti [HKEY_CLASSES_ROOT\.htm] u (Default) vrednosti ima "htmlfile"
Isto i za [HKEY_CLASSES_ROOT\.html]
Ako nema stavi.
[ Mardz Simpson @ 16.08.2005. 21:25 ] @
@Shadewed
nije pomoglo!
[ Shadowed @ 16.08.2005. 22:06 ] @
Jesi li restartovala kompjuter?
Ako jesi i ne radi, probaj jos i da u
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.htm]
i
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.html]
takodje postavis htmlfile u (Default) vrednost.

Ukoliko nemas ove kljuceve, zanemari celu stvar. Ako imas i izvrsis izmenu, restartuj kompjuter.
[ Mardz Simpson @ 17.08.2005. 02:23 ] @
Shadowed je pomogao zadnjim postom,sredila se stvar!
hvala!
[ cicika @ 17.08.2005. 12:27 ] @
Samo da napomenem, da tada, kod mene, ni ovakva prčkanja po registru nisu pomogla...
[ Shadowed @ 17.08.2005. 16:46 ] @
@Cicika. Je l' ti sad IE ikona ili jos uvek vuces neku pogresnu?