[ zejneli @ 16.08.2005. 19:21 ] @
skoro sam operisana od karcinoma na zelucu i doktor mi je prepisao dijetalnu ishranu ali mi nije objasnio sta smem a stra nesmem da jedem pa bih volela da mi neko posalje spisak hrane koju mogu da jedem ili da mi posalje link sa kojeg to mogu da skinem unapred zahvalna
[ aleksandaraleksandar @ 17.08.2005. 01:42 ] @
kod lekara opšte prakse po uput za nutricionistu.
[ Kosta ******um Rex Persia @ 17.08.2005. 02:36 ] @
Ja nisam stručan da ti kažem šta da jedeš,a šta ne,ali znam sasvim pouzdano ovo.Bilo bi veoma poželjno da uskoro nabaviš negde po Beogradu Alojavera Gel,koji je fantastičan u zaustavljanju širenja raka,koji se čak i povlači posle nekog vremena,a onaj ko nema rak oseća se mnogo bolje i zdravije od ovog Alojavera Gela.

Jeste da 1 litar tog gela košta oko 2000 dinara,ali isplati se.Jedna boca traje od 15-30 dana,što zavisi od toga da li se uzimaju dve supene kašike na dan,ili 3-4 na dan.
[ miki3 @ 17.08.2005. 16:01 ] @
Pogledaj ovde www.cps.org.yu/Zdravlje/rak.htm Na ovom sajtu "prelistaj" temu zdravlje.Ima na tu temu nekoliko ,veoma poznatih imena iz te oblasti.Npr.Pol Volk.Ako Bog da ,da Vam ovo bude na zdravlje i spasenje.I ,mozda nesto na www.zdravljezene.co.yu .
[ miki3 @ 17.08.2005. 19:47 ] @
Potrazite na Google-u pod 'Kombuha" .Ili na sajtu www.kobmbu.de/croa-1.htm .Tu ima dosta toga o delovanju kombuhe.Izbor u daljnjem lecenju je ,u glavnom ,na Vama.Pozdrav.
[ van t hoff @ 17.08.2005. 21:08 ] @
Najbolji savet koji mozes dobiti je da ti neko preporuci dobrog specijalistu nutricionistu, sa iskustvom sa slucajevima kao sto je tvoj, takvi sigurno postoje.

I naravno da pitas tog istog lekara koji ti nije detaljno objasnio kako da postupas, da to ucini, tj. da ti objasni, mora.

Citat:
miki3: Pogledaj ovde www.cps.org.yu/Zdravlje/rak.htm

Kada se daju ovakvi linkovi nije s goreg saslusati i drugu stranu http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/day.html

Mada niko ne moze osporiti to koliko se lose hranimo i kako to ima lose posledice po nase zdravlje.
[ pedja @ 06.12.2005. 11:38 ] @
Citat:
van t hoff:
Kada se daju ovakvi linkovi nije s goreg saslusati i drugu stranu http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/Cancer/day.html

Druga strana su multinacionalne kompanije kojima ne odgovara šta priča Lorin Dej. Ne ulazim u to da li je u pravu ili nije, samo napominjem kome to može da smeta.
[ Nais @ 06.12.2005. 20:29 ] @
Za bilo koju vrstu karcinoma mozes koristiti knjigu Rak i leuikemija i druge prividno
neizlecive bolesti , izlecive prirodnim putem od autora Rudolfa Brojsa.
To je napisao na osnovu svoje dugogodisnje prakse narodni lekar iz
Austrije. Ceo koncept je u tome da gladovanjem organizam sam "pojede ono
sto nevalja" . Da neduzim iskustvo: moja majka-tumor mozga izlecena.
Sestra moje zene nije uspela.Pocela je u kasnoj fazi da se leci.Za telefon doktora
koji je ekspert za makro biotiku kontaktiraj me preko PP.
Sve najbolje u lecenju Nais.
[ Cileinteractiv @ 08.12.2005. 14:02 ] @
Mozemo slobodno posmatrati covekov organizam kao vrlo slozenu organsku masinu koja je kao i sve ostale sklona trosenju i habanju. Svom organizmu naj lakse pomazemo kada u njega unosimo hranu na koju ce on[organizam] potrositi najmanje energije da je svari i tako se manje trositi i duze trajati. Dobro treba razmisliti koliko je meso pogodno za ishranu, pogotovo Vas koji imate probleme/bolesti u organima za varenje. Cudi me da Vam lekar nije prepisao neku dijetu, toliko je novih naucnih saznanja o koristi/stetnosti odredjenih namirnica.