[ Chency G. @ 16.08.2005. 20:30 ] @
Zdravo. Nekoliko sitnica mi kvari uživanje u Suse-u 9.3: - kada želim da izađem iz Suse-a(restart ili shutdown) traži mi root password!?Tako nije bilo po instalaciji nego posle nekog sigurnosnog apdejta (sa YOU).Da li neko zna kako da isključim ovu opciju? - relativno često dolazi do diskonektovanja sa neta(što i nije čudno obzirom da sam na nekoj prastaroj analognoj centrali),a problem mi je što KInternet ne signalizira ništa o prekidu veze.Da li možda treba nešto negde podesiti da bar javi da je veza pukla? - kada kliknem na ikonicu My Computer dobijam poruku Error-KIOExec Malformed URL Media:/. tako da ne mogu pristupiti podatcima na drugim FAT32 ili Ext3 particijama.Ovo takođe nije bilo tako po instalaciji nego kasnije.Da li neko zna neko rešenje? - ovo je verovatno preterivanje: trenutno imam 6 OS-a na PC-u(edukacija,bre) i "problem" mi je što nisu svi prikazani na boot skrinu odmah nego moram tasterima up & down skrolovati da bih izabrao željeni(nisam video da postoji takvo podešavanje;boot time sam povećao). Hvala svima koji bi bili radi da pomognu da rešim ove sitnice koje ipak kvare opšti utisak o ovom odličnom OS-u. pozdrav |