[ adi356 @ 17.08.2005. 11:35 ] @
| Pozdrav svima koji ovo citaju.
Ako zelite licencirani Swishmax, pisite mi.
O cemu se radi?
Radi se o tome da, oni koji hoce ovaj program, mi pisu i kupimo zajedno licencu. Danas sam procitao na
http://www.swishzone.com/index...=purchase&tab2=licensetype
da se moze uzeti jedna licenca i to se moze koristiti na vise kompjutera. Zato me interesuje, ko hoce licencu. Cena programa je 90 eura. Program se downloaduje i posle se ubaci licenca. Ja jos nemam licencu, ali sam program downloadovao i jos koristim trial. Jos malo mi je ostalo. Program je veoma lak i dobar. Ako licenciram program, moci cu da skidam nove updajtove za njega. Verujte mi, isplati se licencirati ga. Veoma sam zadovoljan s njime, i jako bih zeleo da ga imam za stalno, i da ga uvek updajtujem.
Pisite mi. |
[ manix @ 17.08.2005. 23:37 ] @
Problem je sledeci... Tacno je da jedna licenca vazi za vise racunara ali ne i za vilse pravnih ili fizickih lica. Znaci ti, ako imas firmu, mozes kupiti jedan swish i instalirati ga na 10 racunara ali ne mozes instalirati na 5 a za drugih 5 dati drugoj firmi ili drugom licu.... Mislim da si skontao poentu licenca vazi za jednog vlasnika koji moze imati vise racunara....
[ adi356 @ 17.08.2005. 23:53 ] @
To je u redu. Za to imam resenje. A resenje je sledece:
Posto cu ja kupiti licencu, ja cu imati broj. Onaj ko mi pomogne da kupim licencu, on ce dobiti moj kod. Ako on izbrise program sa svog racunara, i ponovo ga instalira, onda mi posalje mail i ja mu dam isti broj. Ili on generise novi broj. To je isto kao da program instaliram na x kompjutera, a posle sa jednog obrisem i ponovo instaliram. I onda treba ili generisati novi kod ili koristiti stari. Zar ne?
[ manix @ 18.08.2005. 00:24 ] @
DA to je tacno ali isto kao i da si skinuo krekovani broj sa neta... Licenca glasi na tvoje ime a ne na moje i ja necu imati pravo da koristim taj software...
Uostalom legalna kopija XP-a Pro vazi za 10 compa ali ne moze se skupiti deset komsija i kupiti jedan xp instalirati ga na 10 compa i svi imati legalan xp...
Citat:
POENTA je u tome da licenca moze vaziti samo na JEDNO ime i samo to ime ce imati prava na taj software, ako u kuci ima 10 kompa moze instalirati ali ne moze dati neko drugom licu. Ista procedura je i za firme... LICENCA VAZI ZA 10 RACUNARA A SAMO ZA JEDNO LICE
Uzmi i procitaj ugovor o licenci.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.