[ coyote_kv @ 19.08.2005. 00:34 ] @
Pozdrav svima potrebni su mi programi za dekodiranje kasetofona za automobile bilo kojih proizvodjaca sa il bez cd-a!
Posaljite mi programe ili linkove za skidanje ako neko ima!

Unapred zahvalan
[ Aleksandar Đokić @ 19.08.2005. 02:31 ] @
za ovo ces dobiti tezi LOCK
[ Boki4u @ 19.08.2005. 11:45 ] @
Citat:
guslac: za ovo ces dobiti tezi LOCK

He he, i ja tako mislim...
Znas kako ono kazu, "Piraterija je No No na ES forumima..."
[ coyote_kv @ 19.08.2005. 16:09 ] @
Sa ES-a sam skinuo i VagCOM i jos gomilu programa koji su inace retki, skupi i zasticeni; prelistajte ES malo bolje pa onda potvrdite to sto pisete; ako nemozete da pomognete nemojte da smetate ( da poruka nije valjala moderatori bi je skinuli sa ES-a )!

Poz:)
[ codeus @ 20.08.2005. 01:28 ] @
programi sa i bez CD-a ...lepo si ga formulisao ... godinama se bavim dekodiranjem radio ..izmedju ostalog ... i nepostoje "programi" za dekodiranje radija ...
treba ti puna kesa programatora za procesore, eeprome i ostalu govnariju kao i software za podrsku istih .... nema djabe vec dresi kesu ...
a ako si mislio na kalkulatore coda iz serijskog broja ... e to ce ti koristiti u 10% slucajeva ... sto te i nece svrstati u red majstora...
[ coyote_kv @ 20.08.2005. 16:51 ] @
I ne pokusavam da budem majstor brat mi sa tim radi crko mu HDD i ostao je bez programa ja sam vise u ICT i Linux vodama; te program koje je imao skidao je sa interneta .
Poseti ovaj link http://www.elektronika.rs.ba/data/cdovi/ i reci mi sta mislis ( pozamasna arhiva ) za extra male pare :)
[ skymobile @ 27.08.2005. 00:40 ] @
Covek ti fino rece da treba masu programatora. Tvoj buraz ako je radio sa tim, morao je poznavati ljude od kojih je kupovao programatore ili kalkulatore iz dump-a ili ih dobijao free. Ako je samo skidao sa neta, onda to nema veze sa poslom.
Nije tacno da je VAG-COM redak i tezak za skinuti sa neta, nego to sto si ti skidao su stare verzije tipa 0.81, 2.08, 311.2, dok novije 4.04 neces naci tako lako a nove verzije rade samo sa ROS-TECH-ovim originalnim kablom, tako da mrka kapa.
Kalkulatora iz serijskog broja imas na netu pun ku.ac, ali malo koji radi kako treba i malo koji nije trojanac....
[ Urkelele @ 25.12.2005. 20:56 ] @
A moze li meni neko da kaze ili da posalje semu seriskog kabla za povezivanje racunara i kasetofona, odnosno kabla do plocice preko koje se prikljucuje kasetofon.
[ strš @ 30.01.2006. 21:02 ] @
Idi na www.lancos.com i tamo skini PONY-programator i shemu hardware-a.Sa njim ćeš moći da dekodiraš neke od kasetofona.Za ostale informacije malo "prečešljaj" forume gde se spominje dekodiranje.
[ nsm @ 13.01.2007. 21:22 ] @
Pozdrav

Interesujeme da li neko prodaje software i uredjaje za dekodiranje kasetofona,cd,dvd,mp3,playera

Ako neko ima na prodaju neka pise na P.P
[ vojomafija @ 22.04.2010. 20:16 ] @
ljudi treba da dekodiram radio na kolima i treba mi cod gde bi ja mogo da ga nabavim za dzabe nedaju mi se pare, imam opel astru '97
[ ELEKTROPIONIR @ 22.04.2010. 21:10 ] @
Kao prvo pokrenuo si temu koja je stara 3 godine.

Za dekodiranje kasetofona za kola postoji program radio decoder a radi sledece:

Decodes

FORD - VAUXHALL - ROVER - RENAULT - MERCEDES - BWM - CITROEN - HYUNDAi - PEUGEOT AND MORE

Blaupunkt
Clarion
Ford
Volvo
Daewoo
Becker
Grundig
Philips
Sony

Dovoljno je koliko se secam da se u program upise serijski broj kasetofona i onda izbaci fabricki kod,vojo poslao sam ti na privatnu poruku.
[ ela2010 @ 17.12.2011. 13:03 ] @
molim vas dali neko zna kod kastofona ford mondea karavan 1987god unapred vam hvala moj e-mail je [email protected]
[ apaja @ 09.02.2012. 19:17 ] @
treba mi security code za Kenwood dpx 503....kako to da nadjem?
[ djuro__2 @ 05.03.2012. 17:53 ] @
Moze li mi itko pomoci, zakljucao sam radio na opel vectra c.
KAKO DA PRONADJEM KOD ZA RADIO DA GA OTKLJUCAM :/
ZNA LI ITKO ?
[ zmajtv @ 08.03.2012. 19:07 ] @
U najblizi tv servis