[ Ballavko @ 21.08.2005. 18:54 ] @
:( Voleo bih da nauchim da programiram ali ne znam ni jedan scripting ako bi mogli da mi pomognete oko toga da mi kazete shta treba da prvo nauchim i da mi pokazete i molim vas preporuchite mi neku knjigu ili neki sajt sa javom itd...
[ Ivan Miladinović @ 21.08.2005. 22:34 ] @
U bre... Pa jel znas sto ti niko ne odgovara? Zato ne zele... Pitanje ti obuhvata previse stvari. Heh. Koliko se ja u to razumem moras prvo da shvatis logiku programiranja, pa onda da odlucis sta zelis da radis, pa da se odna raspitujes za tutorijale, pa da onda postavljas pitanja na forumima. Jer na takva pitanja kao sto si postavio mozes da dobijes odgovor: Idi na google i otkucaj java tutorial, ali ih i to vise mrze da napisu, jer ne vole ljude koji su lenji i nece nista sami da pokusaju.
Sedi kuci. Upali komp. Okaci se na net. Otkucaj u browseru www.elitesecurity.org i pocni da citas. Veruj mi, promenice ti se zivot i svasta ces nauciti. To je za pocetak. :)

Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

A inace mislim da bi moderatori trebali neke od ovih tema da ostave i da ih ne obrisu da bu drugi ljudi (koji su prvi put ovde i koji ma je logicno da postave ovakvo pitanje) videli kakva pitanja ne treba da postavljaju.