[ -=Plum!=- @ 25.08.2005. 13:57 ] @
Sta reci ? Ovo mi je poslednja sansa da ga ozivim.. a vec par dana ne mogu cak naci ni site pomenutog proizvodjacha player-a! Unapred zahvalan ! |
[ -=Plum!=- @ 25.08.2005. 13:57 ] @
[ spike lee @ 01.10.2005. 23:51 ] @
Ukoliko nije kasno i nisi odlican player bacio u kantu pogledaj malo folder u koji si instalirao program sa cd-a koji je dosao uz player. Tamo bi se trebala nalaziti datoteka stupdaterapp.exe. Kod mene je ona na C:\digital\mp3mmc\stupdaterapp . Prikljuci player preko usb-a i pokreni datoteku. Ostalo bi trebao shvatiti sam, nije tesko. I meni je isto bio crkao i tek poslije dva mjeseca surfanja uzaludno, kad sam posao da obrisem taj folder sa diska tek tad sam shvatio da je odgovor pred nosom. Javi kako je proslo.
[ toxxic @ 22.02.2006. 12:24 ] @
Citat: Ukoliko nije kasno i nisi odlican player bacio u kantu pogledaj malo folder u koji si instalirao program sa cd-a koji je dosao uz player. Tamo bi se trebala nalaziti datoteka stupdaterapp.exe. Kod mene je ona na C:\digital\mp3mmc\stupdaterapp . Prikljuci player preko usb-a i pokreni datoteku. Ostalo bi trebao shvatiti sam, nije tesko. I meni je isto bio crkao i tek poslije dva mjeseca surfanja uzaludno, kad sam posao da obrisem taj folder sa diska tek tad sam shvatio da je odgovor pred nosom. Javi kako je proslo. Ne znam da li je njemu pomoglo ali meni jeste i to mnogo.Ne mogu da verujem da mi je odgovor bio pred nosom. Hvala Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|