[ Igor_Andric @ 25.08.2005. 14:32 ] @
ljiudi, hitno mi je potreban odgovor na koji nacin bi mi iz odeljenja mogli da zamenimo profesora. Ako neko zna, mogao bi i da mi pojasni kako je to regulisano zakonom. |
[ Igor_Andric @ 25.08.2005. 14:32 ] @
[ Backy @ 25.08.2005. 19:37 ] @
mi smo se žalili direktorki 2 puta i oba puta su nam zamenili profesorku, iz istog predmeta
[ nonamee @ 25.08.2005. 21:13 ] @
e sve zavisi od direktora i otalih nadleznih mogu ti reci da smo i mi imali jedan problem sa profom i svasta smo pokusali .... nismo isli na casove (svi razredi koima je on predavao).... i kaznjavali su nas zbog toga onda smo napisali peticiju koju je potpisalo 3 razreda bez i jednog izuzetka... i predali direktoru.... to nije pomoglo kao razmotrice.... lepili smo letke po skoli i okolo sa opisom problema..... i tu se polako "glavonje na vlasti" pocinj cimati kao kakav je to nacin...... super napravicemo jos veci skandal sa peticijom i i navedenim razlogom zasto zelimo smeniti profu do nadleznog za prosvetu za nas okrug (sasvim slucajno u nasem gradu).... posle su dosle novine i tu prica dolazi kraju...... "glavonje na vlasti" sazvali vece i bam dobili nekog drugog profu (koji je jedva znao o tom predmetu ali svi prosli)......
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|