[ nerozero @ 26.08.2005. 19:53 ] @
imam jedan mali problem koji me zeza.... trebam da uradim sledecu stvar.. imamo jedan zapis koji se povlaci iz baze podataka prilikom podizanja forme i on izgleda ovako..... SI001! Neka prva sirovina! 50,40; SI002! Neka druga sirovina! 26,36; itd.... sada trebam da uradim sledecu stvar... u textBox1 treba da se jadan ispod drugog upisuju samo prvi delovi stringa (SI001 i SI002 u textBox2 treba da upisem isto jedan ispod drugog kolicinu koja se nalazi na krajnjim delovima stringova (50,40 i 20,36).... znaci ja sam uspeo da podelim string posle svake ";" i to radi ok ali mi u textBox1 upisuje sifre jednu za drugom a meni treba jedna ispod druge kako bi dobio sledeci izgled Sifra Kolicina SI001 50,40 SI002 26,36 a evo deo koda sa kojim to izgleda ovako... SI001 SI002 a ovde nema nista.... string[] lines = ds1.Tables["RN"].Rows[comboBox1.SelectedIndex].ItemArray[6].ToString().Split(new char[]{';'}); foreach (string line in lines) { string[] fields = line.Split(new char[]{'!'}); EmployerAddress.Text +=fields[0].ToString(); //textBox2.Text += fields[2].ToString(); } ajde ako neko ima nekko resenje neka mi javi....... u napred hvala.... |