[ zion_kidd @ 26.08.2005. 22:20 ] @
| ZA i KAVP u isto vreme onemogucavaju OE da se kontektuje na server i downloaduje poshtu.
Ovaj problem resavam tako sto u KAVP iskljucim skeniranje mailova, ali me interesuje kako resiti ovaj problem a da ne moram iskljuciti ZA ili OE?
Trazio sam moguce patcheve na netu za neke od ovih aplikacija koji bi mogli resiti problem, ali bezuspesno...
Neko sa ovim problemom i mogucim resenjem? |
[ kUdtiHaEX @ 26.08.2005. 22:25 ] @
ZA 6 ima integrisani antivirus, moguce je da se on sukobi sa KAV-om. Pa, ako ga nisi iskljucio, onda to uradi.
[ Jorda @ 27.08.2005. 02:01 ] @
Imas i u ZA E-Mail protection, iskljuci to
A ZA nema integrisani antivirus nego ima antivirus monitoring, pazi da ti se ne iskljuci antivirus, pazi da ga apdejtujes i slicne stvari... Moj savet ti je da uvek iskljucis oba
[ H@usto® @ 27.08.2005. 16:02 ] @
Meni je u ZA 6.0 ukljucen monitoring, ali nece da nadje NOD. Ne prihvata ga. U cemu je problem? Kaze da nemam instaliran antivirus. Deinstalirao sam ZA, ali opet ga ne nalazi. Da li se meni cini ili ovaj 6.0 nesto zeza?! Pravi neke ogromne probleme po sistemu. Da li je bolji 5.5?
P.S. Pitam mnogo, ali jbg...
[ saneldz @ 28.08.2005. 00:54 ] @
I meni se to isto desava, ZA ne pronalazi NOD32.Ali nisam se tim zamarao jer mi nije to potrebno, pa sam ga iskljucio.
[Shadowed: izbacen nepotreban citat]
[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 28.08.2005. u 19:58 GMT+1]
[ Jorda @ 28.08.2005. 20:02 ] @
Pazi i meni ZA ne detektuje KAV 5.1, ne znam zasto, i pocinjem da se pitam da li ista detektuje. Ali u principu to ti ne treba, samo te obavestava kad je AV iskljucen, kad nije apdejtovan i slicno. A to sve i sam mozes
[ Maximu$ @ 28.11.2005. 19:00 ] @
Slican problem. Imam instaliran ZA 6.0 i Kaspersky 5.0.
Kada hocu da skinem postu, a pritom radi samo ZA, Outlook uspeva da skine postu sa account-a gmail.com dok npr. sa mail.ru ne moze da skine, takodje ne moze ni sa ptt.yu.
Tako da je ta teorija sukobljvanja antivirusa i ostalih komponenti ZA ili Kaspeskog u ovom slucaju netacna.
Iskljucio sam kod ZA Antyspyware, Anti-virus monitoring, E-mail protection (inbound & outbound) I DALJE ISTI PROBLEM.
Pomoc preko potrebna...
[ Maximu$ @ 29.11.2005. 17:30 ] @
Jos jedna informacija, npr. sa mail.ru account-a mogu da posaljem mail, ali nemogu da primim... dok ne isklucim ZA...
[ slobodan_ns @ 29.11.2005. 17:52 ] @
Da se ja pitam ja bih stavio Kaspersky Anti-Hacker + Kaspersky Anti virus Personal i nema da te "bolu" ledja..
[ Maximu$ @ 30.11.2005. 20:17 ] @
Nesto konkretnije vezano za podesavanje u ZA ili Outlook-u...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|