[ tonchi @ 31.08.2005. 08:10 ] @
Na www.phpfreak.com sam nasao objasnjenje kako da napravim Membership sistem. Posto je site na engleskom ja ne razumjem nista. Ako mozete molim vas pomozite LINK je http://www.phpfreaks.com/tutorials/40/0.php |
[ tonchi @ 31.08.2005. 08:10 ] @
[ Nemanja Avramović @ 31.08.2005. 12:01 ] @
sad ocekujes da ti neko prevede ceo tekst?
evo prevoda onih stavki, sta te nauce u tom tekstu, odnosno sta moras da znas ako ne znas engleski :) dakle: * Prikupljanje informacija o korisnicima prilikom prijavljivanja i ubacivanje tih informacija u MySQL bazu * Generisanje nasumicne sifre i enkriptovanje iste u bazi * Validacija korisnickog emaila pre nego sto se uloguju * Pravljenje login sistema za korisnike da bi se "predstavili" sajtu kada dodju na isti * Pravljenje povratka zaboravljene sifre * Upravljanje formularima kroz PHP * Osnove rada sa session-ima * Koriscenje mail() funkcije za slanje mejla korisnicima * I jos mnogo toga eto... toliko... sad se baci na citanje manual-a :) i ako negde zapnesh, pitaj... ali ne mozes da trazis ovako da ti neko nesto napravi u potpunosti.. [ noviKorisnik @ 31.08.2005. 12:48 ] @
A kako da čita kad je Manual na nekom nepoznatom jeziku? (mogao bi i to da prevedeš usput...;-p
[ shaDy @ 31.08.2005. 13:07 ] @
E Tonci mani se corava posla.
Prvo odvoj vremena i nauci Englski. Uzmi recnik i prevodi sam sebi. Mislim stvarno. uzas. [ Nemanja Avramović @ 31.08.2005. 14:13 ] @
Citat: noviKorisnik: A kako da čita kad je Manual na nekom nepoznatom jeziku? (mogao bi i to da prevedeš usput...;-p hehehe... pa tamo su samo opisi funkcija... nije valjda da toliko ne zna??? i da, lepo ti reche shaDy, batali ti to... kreni od neceg manjeg... [ ColdKeyboard @ 02.09.2005. 20:10 ] @
Btw ako ne razumijesh funkcije i komande
kako cesh onda da razumijesh ono sto si napisao ??? Kreni od necega jednostavnijega i prevodi sebi sta koje znaci od prilike da ti lakse bude da zapamtish. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|