[ stereo2.0 @ 01.09.2005. 18:19 ] @
Interesuje me da li u Novom Sadu ili Beogradu postoji radnja gde bih mogao kupiti visokotonce boljih firmi, Visaton, Scanspeak, Vifa...Samo da nije SAL ili MNC! Ili ako ima neka radnja gde se prodaju polovne zvucnicke jedinice?
[ stefan123 @ 01.09.2005. 20:54 ] @
ITC-Electronics - Novi Sad - VISATON,RTO.
DAYENS - NE ZNAM - VIFA,PEERLESS,SCAN-SPEAK,VISATON.
[ Pigoza @ 02.09.2005. 14:00 ] @
Posto vidim da te interesuju malo kavalitetniji zvucnici uputicu te na osobu,koja moze da ti nabavi vrlo kvalitetne zvucnike a i ima vec u svojoj ponudi, jedino sto je lik iz Krusevca, a ne iz Beograda, ali javis mu se i on ti posalje stampan katalog sa cenama,inace se lik zove Darko, i sam se vrlo dugo bavi zvucnicima a i prisutan je na forumu, evo ti telefon:063/800 25 25.Inace firma je D.I.Y Shop Krusevac,imas zvucnike: Audax,Eminence,i mnoge druge, pojacivace,tunere,recivere,dvd itd: Rotel,Nad,Yamaha.....Da ne bi ovo ispalo kao reklama, ali stvarno ima dobru ponudu,ja vec imam njegov katalog, i veoma je ljubazan,nazovi i pomoci ce ti, inace u Beogradu imas Tehnomarket, gde imas gotove zvucne kutije, mislim da je adresa www.Tehnomarket evropa.co.yu ili ga nadji preko googla.Srecno!
[ stereo2.0 @ 03.09.2005. 16:54 ] @
Super! Zahvaljujem se!
Istina je da me interesuju kvalitetniji zvucnici jer sam se posle jednog slusanja takvih "navukao" na iste! U svojoj karijeri, da kazem, pravio sam zvucnike sa SAL komponentama i to je sve bilo ok dok nisam cuo redovne zvucnike. Razlika je ogromna! Nabavio sam Jamo bas-srednjotonce velicine 12 cm. Nemam neke posebne paramtere osim EC-165 i predpodstavljam da su polipropilenske membrane. Znam da postoje i bolji od ovoga ali u odnosu na SAL su fenomenalni! Ne samo sto bolje sviraju nego sam po prvi put cuo redovan stereo i ono sto se zove raspored instrumenata na pozornici :) No, dosta hvaljenja Jamo-a nego da se vratimna temu. Uz te jamo hocu da uzmem i neke visokotonce. Trenutno nemam finansija da kupim kompletan kit pa cu se za pocetak zadovoljiti visokotoncima. Verujte, bilo koji visokotonac ce mi daleko vise prijati od DTF12-ke!
Imam katalog D.I.Y. shopa i zaista je odlican. Inace sam hteo licno da odem u NS ili BG jer se plasim da se zvucnici ne ozlede u toku transporta postom.
U svakom slucaju opet hvala!