[ Ivan Miladinović @ 04.09.2005. 13:17 ] @
Evo problema, napravio sam skript koji kreira foldere iz txt fajla, i tu imam jedan veeeeliki problem. Kod izgleda ovako: Code: <?php $content = file_get_contents("imenafoldera.txt","r"); $records = split ("\n", $content); foreach ($records as $record) { list ($folderime) = split ("\n", $record, 1); $oldumask = umask(0); mkdir($folderime, 0777); umask($oldumask); } ?> E ovo mi napravi sve foldere iz fajla imenafoldera.txt koji izgleda ovako npr. mar mar1 mar2 mar3 DAKLE SVE IH NAPRAVI! u TC mi prikaze da je chmod 777. UVEK MOGU DA PRISTUPIM ZADNJEM FOLDERU. Ovi drugi kao da ne postoje. Gde gresim? Zna li neko? Hvala. UPDATE: Mislim da nema veze sa chmodom, to je OK, kad radim ovo u lokalu napravi mi samo zadnji folder! UVEK. Da nije greska sa SPLIT? nije valjda da mi niko ne moze pomoci? [Ovu poruku je menjao evil_angel_yu dana 04.09.2005. u 14:28 GMT+1] [Ovu poruku je menjao evil_angel_yu dana 04.09.2005. u 15:20 GMT+1] RESENOOOOOOOO! trebalo je dodati \r pored \n Pogledao sam jedan skript koji mi je u pre nekog vremena postovao noviKorisnik tnx :) [Ovu poruku je menjao evil_angel_yu dana 04.09.2005. u 15:50 GMT+1] |