[ Miloš Bjelanović @ 06.09.2005. 08:08 ] @
Studiram SF. Nisam pratio ni predavanja ni vježbe iz elektrotehnike. Možete li da mi preporučite knjigu iz elektrotehnike? |
[ Miloš Bjelanović @ 06.09.2005. 08:08 ] @
[ R A V E N @ 07.02.2006. 16:39 ] @
SF kao science fiction?
![]() Šalu na stranu,dobro će doći svaka službena knjiga iz svake države,u Srbiji je to B.Popović,u BiH E. Hot,za Hrvatsku ne znam koja,a svaka nosi naslov "Osnovi elektrotehnike" i ima barem dva dijela(knjige) najmanje. Što se tiče zbirki,znam za srbijansku "Neda Pekarić Nađ i Vera Bajović-Zbirka rešenih ispitnih zadataka iz Osnova elektrotehnike",nije baš za početnike,(iako su zadaci unutra rješeni i objašnjeni) i treba imati poprilično prakse odprije da bi se razumjeli(ne znam kako iko išta polaže tamo,ako su zadaci te težine,no to je druga priča). ![]() Mogu ti preporučiti i "Izudin Kapetanović,Nermin Sarajlić,Tatjana Konjić--Osnovi elektrotehnike-Zbirka zadataka",koja ima četiri knjige: -elektrostatika -jednosmjerne struje -elektromagnetizam -naizmjenične struje i trofazni sistemi Poprilično dobre knjige,svaka oblast ima dio zadataka detaljno objašnjen,a dio dat samo sa rješenjima,zadaci su nešto lakši nego u onoj prvospomenutoj. Sretno! [Ovu poruku je menjao R A V E N dana 07.02.2006. u 18:03 GMT+1] Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|