[ Branko @ 04.09.2002. 09:39 ] @
Kako mogu da pristupim Firebird bazi bez passworda ? Može li se Firebird prekompajlirati tako da password nije potreban ? |
[ Branko @ 04.09.2002. 09:39 ] @
[ Riste Pejov @ 06.09.2002. 02:56 ] @
Tema posta i text posta nemaju blage veze jedno sa drugom ?
a sto ustvari zelis uraditi? i sta ce ti uopste da pristupas bazi bez passworda? ukoliko ti to bas _toliko_ treba, onda upisi pass direkt u program ili u neki config file i uvek se logiraj tim userom, tako da korisnik uopste nema pojma da se ti logiras na bazu ili sta bilo drugo. [ Branko @ 06.09.2002. 08:41 ] @
Sve je povezano, veruj mi. Imam bazu . Ne znam password nijednog korisnika. Kako da joj pristupim ? Pomislio sam da je jedno od mogućih rešenja , da kompajliram firebird ali tako da on ne traži password.
[ mbabuskov @ 19.09.2002. 16:04 ] @
Citat: Branko: Kako mogu da pristupim Firebird bazi bez passworda ? Može li se Firebird prekompajlirati tako da password nije potreban ? Naravno da se moze prekompajlirati... pa OpenSource je. Samo treba da znas gde ![]() [ mbabuskov @ 19.09.2002. 16:10 ] @
Citat: Branko: Imam bazu . Ne znam password nijednog korisnika. Kako da joj pristupim ? Imas bazu? .gdb fajl? Ako niko nije konektovan na server probaj da ga iskopiras na svoj racunar (a da tu imas instaliran fb) i da joj pristupis sa svojim SYSDBA korisnikom. Ako imas backup baze, onda je jos lakse... samo restorujes na svom serveru i stare lozinke vise ne vaze. [ shonev @ 08.11.2004. 13:52 ] @
Backup restore na serveru na kome znas SYSDBA bi trebao da pomogne !
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|