[ Aleksandar Ružičić @ 11.09.2005. 02:25 ] @
| pozdrav,
trenutno radim moj sajt i hteo bih da u download sekciji pored svakog fajla imam
Downloaded: n times
da li moram ovo da radim preko php-a (i gde bih mogao da ndjem pripere jer nisam dosad radio nista u php-u) ili moze nekako drugacije? (posto imam neko slabo znanje javascripta ja sam mislio da to uradim preko njega ali bih onda morao da koristim activex, sto otpada...)
hvala unapred i izvinite ako vec ima ovakvih tema, u zurbi sam pa nemam vremena da trazim |
[ MileG @ 11.09.2005. 09:58 ] @
Pretpostavljam da bi ti click counter pomogao
http://www.phpjunkyard.com/php-click-counter.php
znam da postoji mogucnost da neko klikce a ne downloaduje ali ja bi brojao klikove :o)
[ Aleksandar Ružičić @ 12.09.2005. 01:50 ] @
hvala, skinuo sam i pogledao... tu ima brdo koda!!!
zasto ljudi toliko komplikuju stvari? zasta ce mi admin panel? zar jednostavno ne moze da se uradi ovako:
klik (download.php?fileId=xxx) i onda u download.php-u se otvori neki fajl (recimo downloads.ini) i da se upise xxx=nn (gde je xxx fileID a nn broj preuzimanja) i onda da se lepo kad se ucitava strana na kojoj treba da mi stoji to Downloads: n samo zameni par stvari po tabelama?
hvala ipak, videcu da nesto uradim sa ovim
[ MileG @ 12.09.2005. 09:30 ] @
Niko ti ne brani da napravis jednostavnije. Pitao si rekao sam i to je sve.
[ Aleksandar Ružičić @ 14.09.2005. 01:36 ] @
ok je to, ali meni nije jasno zasto neki ljudi kompilkuju tamo gde isto to moze da se uradi na jednostavniji nacin?
ma, izgleda da cu ja da izbacim ovo downloaded :) nemogu nadjem nigde free asp host bez banera :D
hvala jos jednom.
pozdrav
[ chesare @ 15.09.2005. 23:05 ] @
Ako nisi odustao do sada...
http://www.neoprogrammers.com/
Simple Download Counter.
Ima samo jedan file, pa ne bi trebalo da je heavy...
[ DusanMinic @ 17.09.2005. 11:26 ] @
[ DARK FORCE @ 17.09.2005. 13:43 ] @
Pa i da ima puno kodova sta to tebi smeta, samo kopiras i cao sve reseno!!!!!!!!!!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.