[ overflow @ 16.06.2001. 15:47 ] @
Kako da zastitim pristup folderu? (windows) Na mestima kao sto je Racunski Centar fakulteta, gde svako sa bilo kog racunara moze da mi obrise datoteke. |
[ overflow @ 16.06.2001. 15:47 ] @
[ uLtracode @ 16.06.2001. 16:14 ] @
hmm tu ti treba neki program za kiptovanje podatak (pgp je za mailove )
postoje takvi programi mada ja sa m to davno jedan isprobao kad se setim dacu ti puno ime i link mada mozda neko od ostalih to zna [ m r v a @ 16.06.2001. 18:24 ] @
Citat: vodnik je napisao: (windows) LOL ..... ako je FAT, možes da se pozdraviš ... pak ako je NTFS, imaš sreće sve dok se administratoru ne digne kara da zaviri šta ti to držiš u tom i tom dir-u. [ m r v a @ 16.06.2001. 18:27 ] @
Citat: vodnik je napisao: Na mestima kao sto je Racunski Centar fakulteta, na takva mesta je najbolje nositi disk(etu) i nikad ne brinuti ... ili držati kod kuće dial-up .... ili čak online mašinu pa podacima pristupati bilo kad i bilo gde ... [ MoHicAn @ 17.06.2001. 12:20 ] @
Dajte bte ljudi ima takvog software-a svugde !!!!
PS: mrva to za virenje admina za to i na unixu mos da strahujes !!!!!! e sad imas za windoz i 9x i nt ja mislim npr magic folders il tako neso imas i norton safe guard ovaj norton je na foru startujes ga on te pita za pass i ako je pass tacan on otkriva tvoje dir-ove a ovaj magic foders sam zaboravio na koju je foru al sve to imas na download.cnet.com ....... mislim ajde ljudi odes na neki search engine i kucas folder enscription pre nego so dodjes da smaras ovde .......... bez uvrede ....... [ overflow @ 17.06.2001. 13:13 ] @
Citat: vodnik je napisao: Kako da zastitim pristup folderu? (windows) Na mestima kao sto je Racunski Centar fakulteta, gde svako sa bilo kog racunara moze da mi obrise datoteke. Postoji takav program na : www.download.com nhf [Ovu poruku je menjao overflow dana 06-17-2001 u 01:15 PM GMT] [ Borko Savic @ 17.06.2001. 14:04 ] @
Iskopirash ga iz dosa u direktorijum sa fontovima
tamo se iz win-a ne vidi nishta osim ttf fileova posle kopirash odatle i gledash shta ti treba quick, cheap & dirty [ uLtracode @ 17.06.2001. 22:16 ] @
ok zavrsena dikusija i tema se zakljucava
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|