[ igorboss @ 16.09.2005. 15:26 ] @
Treba mi program koji skida dopune za windows xp kao setap.Da li znate? |
[ igorboss @ 16.09.2005. 15:26 ] @
[ Ser_Boyler @ 16.09.2005. 16:43 ] @
>
Ja ne znam o kakvim dopunama pricas? Moze malo preciznije? [ VRKY @ 16.09.2005. 16:48 ] @
Vjerovatno misli na Update.
[ xxxrugby @ 16.09.2005. 18:18 ] @
Imas za skinut ako nemas licenciranu verziju Windowsa. hack Win Update. Tj. napravi par stvarcica i onda mozes direktno da skidas Update s Win Update.!!!
[ icobh @ 16.09.2005. 18:37 ] @
Ja skidam Update sa Microsoftovog sajta a ne direktno sa Update enginom. Zašto? Ja imam brdo instaliranih programa na računaru koji znaju da sjebu sistem i skoro svaki mjesec vršim ghostovanje sistema. Ako bih skidao zakrpe preko Update onda bih to morao činiti na 100 puta jer kad god ghostujem sistem moram ponovo sve da skidam a što je izuzetno bolno za moju sporu dial-up vezu. Znači kada mi se pojavi žuti štit u Systray-u ja ga lijepo otvorim, provjerim šta ima novo za skinuti, identifikujem zakrpu npr. KB890830, skočim do MS sajta, tamo u search ukucam KB890830, kad nađe verziju za XP ili XP sa SP2, otuda ga skinem, instaliram i sledeći put kad ghostujem sistem, samo pokrenem instalaciju na HDD-a i miran. Toliko od mene, ja mislim da sam sve veoma slikovito objasnio i da nema potrebe za daljom raspravom.
[Ovu poruku je menjao icobh dana 16.09.2005. u 19:39 GMT+1] [ manix @ 16.09.2005. 22:44 ] @
E ja sma hteo da postavim slicno pitanje...
Posto sam sam pravio disk XP+SP2 a to se radi tako sto se prekopira sadrzaj XP-a(CD) na HDD isto takodje se SP stavi u jedan folder i ona se u Command Prompt-u kuca neka prosta naredba, trenutno je ne znam, i odradi se update u folder u kome se nalazi sadrzaj diska(XP) prakticno se dobije XP+SP2 instalacioni disk... Mene zanima da li je, na isti nacin, moguce dodati i ove dopune koje se skidaju sa netea. Naravano ako je moguce takodje me interesuje modu li se dopune "pokupiti" i odakle da se prebace u neki folder ili da se narezu na cd pa da ih dam susedu koji nema internet.. mislim na dopune koje windows sam skida... Kako da ove dorune prekopiram u neki folder [img][att_url][/img] [ VRKY @ 16.09.2005. 22:52 ] @
Windows nakon instalacije tih update briše same fajlove s računala tako da ih ne možeš "izvaditi" iz Windows update. Te sve zakrpe, SP itd. možeš stavit na jedan CD s nLite programom (program za modificiranje XP instalacije).
[ manix @ 17.09.2005. 00:33 ] @
A gde se mogu skinuti ove zakrpe a da to nije microsoft jer tamo kad odem nikako
nemogu da skinem fajl da ga snimim sam ima opcija install i to ima onaj validator... Mogu li negde skinuti-downloadovati te zakrpe ??? Prckao sam po netu i nasao dosta toga na: http://www.softwarepatch.com/windows/ pa ako nekom treba ovde moze da preuzme 90% zakrpa za XP-SP2 [Ovu poruku je menjao manix dana 17.09.2005. u 02:39 GMT+1] [ stopper @ 17.09.2005. 02:54 ] @
a sto ne bi skidao sa microsoftovog sajta, kad skoro sve zakrpe mozes da skines bez provjere legalnosti win-a?
skines zakrpu npr sa linka http://www.microsoft.com/downl...68a71b9faac&displayLang=en pokrenes ju rucno i sacuvas na hardu.ako neznas koje zakrpe su ti potrebne mozes da skines Belarc Advisor koji ce ti pokazati sta ti nedostaje. VRKY ti je rekao za nlite,on integrise i sp i sve zakrpe i neke drajvere.program funkcionise, ja sam napravio vlastitu instalaciju xp i formatirao C prije par dana-sve proteklo OK, i sve zakrpe instalisane automatski [ Vill @ 17.09.2005. 12:11 ] @
Bilo ja na forumima, skokni na ovaj sajt, prati upustsva i skidaj zakrpe na
tanane, ja sam ih se sit naskidao, skoro 60mega http://www.windowsupdate.62nds.com/ uzivaj Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|