[ zmilan10 @ 19.09.2005. 22:37 ] @
Racunar AMD XP 2000+ i windows XP profesional sa S1. Sistem je radio Ok sve do juce, naime prilikom startovanja racunara windows se startuje sve do tacke logovanja korisnika. A tada umesto da se pojavi desktop dolazi do automatskog odjavljivanja i tu nastaje mrtva petlja. (ponovo se dolazi na pocetak za logovanje korisnika) Isto se desava i safe modu odnosno sa svim opcijama dostupnim sa tasterom F8. Ne pomaze ni restore point , u cemu je problem.
[ suse_sex @ 19.09.2005. 22:53 ] @
koliko razumijem.......comp se sam restartuje....mozda pomogne jedan jeftin trik.....drzi prekidac za paljenje compa pritisnutim jedno 5-6 sec, a mozda i pomogne- Disable windows' "restart on error" .........ako uspijes uci u comp....

[Ovu poruku je menjao suse_sex dana 19.09.2005. u 23:54 GMT+1]
[ pctel @ 19.09.2005. 23:31 ] @
Istestiraj memoriju programom GoldMemory. On radi bez Windowsa, sa diskete.
[ zmilan10 @ 20.09.2005. 00:47 ] @
 koliko razumijem.......comp se sam restartuje....mozda pomogne jedan jeftin trik.....drzi prekidac za paljenje compa pritisnutim jedno 5-6 sec, a mozda i pomogne- Disable windows' "restart on error" .........ako uspijes uci u comp....

Nerestartuje se u potpunosti vec izvrsi snimanje sistema (kao pri gasenju) i onada se ponovo vrati na ekran za logovanje korisnika. I tako u krug.
[ zerostyle @ 20.09.2005. 10:04 ] @
Ja mislim da je to nest ms nest opet nama zapaprio hhee, salim se, i ja sam imao jedan takav slucaj jutros , jednostavno samo sto dodje logon scren odmah ide odjava, nisam htio puno petljat vec uzeo cd windowsa ubacio, formatirao komp i naravno pokrenuo ghost image koji sam imao.
[ dragancesu @ 20.09.2005. 21:41 ] @
Ako je situacija da dobijes ekran za prijavu korisnika, kliknes na prijavu i trenutak kasnije se vrati na to isto onda imas neki virus. Ili sam ja stekao takav utisak, to je bilo posto smo instalirali antivirus (kaspersky), reset i posle toga se ovako ponasao.
[ zmilan10 @ 20.09.2005. 23:21 ] @
Citat:
dragancesu: Ako je situacija da dobijes ekran za prijavu korisnika, kliknes na prijavu i trenutak kasnije se vrati na to isto onda imas neki virus. Ili sam ja stekao takav utisak, to je bilo posto smo instalirali antivirus (kaspersky), reset i posle toga se ovako ponasao.

Da upravo je takva situacija, izgleda da nema druge nego FORMAT...
[ AleksandarNS @ 21.09.2005. 00:16 ] @
moze izgleda i bez formata

http://www.elitesecurity.org/poruka/887605
[ ton_majstor @ 21.09.2005. 13:00 ] @
Vec tri dana mi stoji posao zbog toga.

Ok, mislim da treba uraditi sledece:

1. Instalirati Win XP + SP1 (neki stariji)

2. Onda ubaciti CD Win XP SP2 i upgradeovati onaj stari...

3. NE kreirati vise od jednog korisnika prilikom instalacije, takodje i Guest usera.

4. Kada se instaliraju SVI neophodni drajveri, tek onda ici na net i updateovati Windozu. Genuine se podrazumeva...

UFFF. Ovo tek treba da se potpuno proveri...

Pozdrav!

[ AleksandarNS @ 21.09.2005. 15:55 ] @
ton_majstore, jesi probao ovo http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=924408 ?
[ tantor @ 21.09.2005. 19:52 ] @
meni se to isto desavalo kad sam stavljao SP2, koji sam skinuo sa neta. medjutim nakon nekoliko dana pokusavanja da ukljucim comp, iako nista nisam bitno cackao, on je proradio i prijavljivao gresku, nesto oko SP2. na toj prijavi greske sam kliknuo OK, i od onda radi kao podmazan (2-3 meseca). nemam nikakvih problema do sad. pozz
[ ton_majstor @ 22.09.2005. 14:17 ] @
Ok, dopunjujem se...

NIJE login-greška, nego ATI drajveri koji su prošle godine stigli uz Club3D 9200. Win XP SP2 (taze) sada prepoznaje i po defaultu, besprekorno instalira čak i podršku za dva monitora, sa svim refresh-rateovima koji su dostupni. Čak nisu potrebni NI Hydravision NI ATi Control Panel! Direct 9 se podrazumeva.
Znači, kada ne ubacim te stare drajvere za grafičku, sve je ok!

Sumanuto, ali mi je trebalo 7-8 reinstalacija. Grrrr!

Pozdrav!