[ Koma[MFHN] @ 19.09.2005. 23:36 ] @
| Nevjerovatno,kad god instaliram ovu novu verziju programa,čim se konektujem,monitor postane crn(izgubi sliku) i kompjuter izgubi svaku komandu.Znači,ništa ne reaguje.A sve to odma čim se konektujem.Kada maknem program sve radi normalno.U čemu je kvaka?
I da li je zone alarm dobar firewall,do sada je stara verzija služila dobro,a od sada,njegova reputacija je pala kod mene.
Da li treba neki drugi firewall koristiti.?.
unaprijed hvala. |
[ Deda_Mraz @ 20.09.2005. 00:02 ] @
Pogledaj da li su ti omogućeni (u ZA) drajveri za grafičku?
[ Koma[MFHN] @ 20.09.2005. 14:52 ] @
Jesu,sve ok.
Al' jebiga,neću da više eksperimentišem,dovoljno sam živaca potrošio na ovo.
Usput sam čuo da je ova verzija bagovana...
[ Corey @ 20.09.2005. 15:31 ] @
Da li si uradio upgrade ili si prvo izbrisao staru verziju?
[ vivekananda @ 20.09.2005. 15:49 ] @
ja sam novi ovdje, inače sam na iskonovom forumu stalno. Meni Zone alarm radi dobro ali koliko sam čuo mnogima ne radi. nekima bolje radi ZA a neki hvale sygate firewall
na nsaneproductions. com imaš za skinuti taj sygate u koji se svi kunu da je super, no meni on zaledi program a zone alarm mi je super
uglavnom, ja da sam na tvom mjestu, probao bih deinstalirati zone alarm pa ga onda ponovno instalirati. to često upali....
pozdrav
[ _Vlada_ @ 21.09.2005. 10:59 ] @
Ako se dobro sećam, prvi problemi sa ZoneAlarm-om su se pojavili kada je izašao SP2 za WinXP. Tada je ZoneLabs pustio prvu verziju prilagođenu SP2.
Još jedan drug mi se javio sa sličnim problemom i mislim da je samo pitanje da li si odabrao verziju za tvoju varijantu Windows-a.
I dalje mislim da je ZoneAlarm najbolji personal firewall i lepo radi ako se lepo iskonfiguriše.
[Izmena] Naravno da je moguće da je u pitanju i greška aplikacije. Nisam probao tu verziju . Ostao sam kod stare dobre petice koja radi provereno.
[Ovu poruku je menjao _Vlada_ dana 21.09.2005. u 12:02 GMT+1]
[ Koma[MFHN] @ 21.09.2005. 20:01 ] @
stavio sam Kerio personal firewall.
Za sad super radi(sad kucam u drvo)
da ga ne ureknem ;)
[ zoranpr @ 28.09.2005. 15:50 ] @
imao sam isti problem jer sam uradio upgrade na staru verziju.
kada ssam išao na clean instal sve je bilo kako treba i sada radi perfektno.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.