Citat:
Miloš Vukotić: Woozy & Deda, iskulirajte malo sa ovakvim "megabrain" zakljuccima tj. ne shvatajte sve toliko bukvalno... Valjda ce vam se kasti samo kad odrastete
Znači totalno glup zaključak, ajde što je glup nego nema nikakvog smisla.
Ja sam konstatovao činjenicu, šta bi bilo kada bi svi za takve simpatične spam poruke otvarali po jednu temu na Anti-Spam, našta bi ličio taj forum. I uopšte takve teme se ne uklapaju u tematiku ovog foruma, ovde je forum namesnki da se nego uputi na to kako da se zaštiti od spama, šta je spam, blacklist, virusi preko spama, dozvoljen spam od strane provajdera, filtracija spama, programi za anti-spam.... a ne da se ovde postavljaju dogodovštine kome je šta stiglo na mejl. Ja shvatam da treba i to (kao npr onaj spam od tip1x2.com ili tako nešto slično, gde je masovno spamovanje) ali brate ljudi vi ga pretarate...iskulirajte malo. Šteta što ne postoji, pravilnik za OVAJ deo foruma, inače da postoji....druga bi to priča bila
Inače Vukotiću ja imam dovoljno godina i razuma/morala da shvatam neke stvari i d a na njih odgovaram konkretno i sa razumevanjem