[ pobesnelipostar @ 21.09.2005. 17:35 ] @
| ISDN grcki netmod...sve je podeseno po uputstvu(b0 i ostalo)kada se nakacim na net,pokazuje da sam na 128 kpbs ali na modemu sve4tli samo 1 crvena lampica (jedan kanal)...modem je prikljucen RS cablom posto sam imao velikih problema sa USB...Net mod menager je ver. 3.3 i tu mi je problem kad ga namestim na ML PPP,sledeceg puta kad ga otvorim on je opet na BAND 64-128...Zvao sam i provajdera(beotel)ali oni tvrde da stvar nije do njih...Pri downloadu ne moze vise od 7-8 kb/s STA DALJE....DA LI JE STVAR U HARDVERU ILI SOFTVERU |
[ duck@ @ 22.09.2005. 07:50 ] @
Ne znam zasto bi imao problema sa USB-om ..... opisi - mozda mogu da pomognem!
Da li si siguran da pise bas 128 ili je neka druga brojka? Ovo pitam zato sto sa nekim novim driverima hoce da izbuguje (kao i sa obicinim modemima) i da prikaze neku nebuloznu brzinu - a sve je u najnormalnijem redu - konektovan si na 64k! Na koliko ti hoces da se konektujes?
Bilo bi lepo da napises koja je verzija hardware-a, firmware-a drivera
pozdrav!
[ pobesnelipostar @ 22.09.2005. 16:00 ] @
Trenutna konekcija je na 128 kpbs...toliko daje na task baru...ali samo jedna crvena led dioda radi na modemu...i kad radi download maximum je 6-7 kpbs...driver version je 3.2 a ostalo je original sa Netcom cd,koji ide uz modem...
Kako da otvorim i drugi kanal i da povecam brzinu downloada
[ puska @ 22.09.2005. 17:13 ] @
Koliko ja znam beotel ne omogucava visestruko logovanje ili gresim ? Imas li flat ili satni nalog? Jel si obratio paznju pri konektovanju dal se na sekund ubrzo pri konektovanju upali i druga crvena lampica i odmah ugasi ili ne ?
Ako ti nije problem i hoces da proveris dal je do tebe uzmi i probaj da se konektuje na 042/210-770 to je postpaid net ali pouzdano znam da radi dvokanalni isdn i vidi jel otvara oba kanala i dal ima protok oko 15. Nemoj dugo da ne bi povecavao racun za telefon previse, u pitanju je BlueISP provajder. Znaci ako ti to radi onda je do beotel-a
Pozdrav
[ duck@ @ 22.09.2005. 18:20 ] @
Ja bih rek'o da je problem u driverima i frimware-u
probaj da skines nove sa site-a i da update-ujes
[ pobesnelipostar @ 22.09.2005. 22:12 ] @
Skinuo sam firmware 3.80 sa tvog sajta ali nista novo...RP dioda na modemu sada radi isprekidano(treperi)a ranije je gorela neprejidno...i dalje mi u tasc baru pokazuje da sam konektovan na 128 kpbs,ali samo jedan kanal treperi na modemu...Probao sam i na 042... konekciju ali nista...Uzgred da li firmware moze da se vrati na staru verziju
[ zzz @ 23.09.2005. 07:45 ] @
Ako je beotel flat, nema mogucnosti za 128, ako su placeni sati, onda moze.
[ Tratincica @ 26.09.2005. 06:04 ] @
Da ti nije aktivan call bumping?
Bandwidth on demand (BOD)?
Ako nije nista od ovo dvoje onda te provider gushi na 64kbps.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.