[ Inspector @ 22.09.2005. 20:46 ] @
Cuo sam da postoje programi koji mp3 ili neke druge formate pretvaraju u note ! Ako postoji nesto tako javite molim vas ! |
[ Inspector @ 22.09.2005. 20:46 ] @
[ Deda_Mraz @ 22.09.2005. 22:56 ] @
Ja sam čuo za program koji mp3 fajlove pretvara u neki kod!?
[ ctrl alt del @ 23.09.2005. 08:56 ] @
Programi koji služe za pisanje i editovanje nota bi verovatno mogli da ti odrade tako nešto. Ja na primer koristim Sibelius (trenutno verziju 3) i ona može da otvori *.mid fajl i prikaže ga kao notni zapis. Te opcije nisam isprobavao, pa ne mogu da ti kažem koliko je to korektno odrađeno, moraš sam da probaš. Naravno prvo moraš da mp3 konvertuješ u mid.
[ Inspector @ 23.09.2005. 17:06 ] @
A kako se konvertuje mp3 u midi ?
[ xxxrugby @ 23.09.2005. 18:03 ] @
[ sekulicB @ 23.09.2005. 22:48 ] @
Ja ovo trazim vec godinama, ali nikako da nadjem!
Koliko sam ja informisan program za pretvaranje mp3 u midi ne postoji, mislim postoje neki pokushaji, ali sve je to tanko. kada bi se trebalo konvertovati mp3 u midi prvo bi trebalo da se izbaci vokal shto je sa nekim programima moguce do neke mjere! ako neko zna program koji to moze u potpunosti neka mi javi, bio bih mu zahvalan! Ja mislim da necete naci na netu valjani program koji konvertuje mp3 u midi, jer iako bi postojao koshtao bi milion eura ili chega vec! Sretno sa trazenjem! [ Inspector @ 24.09.2005. 14:24 ] @
Taj sam probao iskren da budem ocajan je ! Nego ako ima neko neki normalan program za konvertovanje neka javi ! E da i ako neko ima svoj sajt a da hoce razmenu linkova sa mojim sajtom : www.freewebs.com/lebabezmotike neka se javi !
[ Mister_rap @ 24.09.2005. 15:12 ] @
Citat: sekulicB: Ja ovo trazim vec godinama, ali nikako da nadjem! Koliko sam ja informisan program za pretvaranje mp3 u midi ne postoji, mislim postoje neki pokushaji, ali sve je to tanko. kada bi se trebalo konvertovati mp3 u midi prvo bi trebalo da se izbaci vokal shto je sa nekim programima moguce do neke mjere! ako neko zna program koji to moze u potpunosti neka mi javi, bio bih mu zahvalan! Ja mislim da necete naci na netu valjani program koji konvertuje mp3 u midi, jer iako bi postojao koshtao bi milion eura ili chega vec! Sretno sa trazenjem! Sve sto si rekao je apsolutno tacno. Tako da su ovakvi pokusaj gubljenje vremena. [ sekulicB @ 24.09.2005. 17:25 ] @
e choveche mister_rap, hvala!
E ovako! ima jedna solucija, shto se tiche midija i nota! Naime, radi se o gitarskom programu Guitar Pro v.4, koji podrzava izvozenje u midi format, zanchi moguce je komponvati i izvoziti u midi, a osim toga podrzava format gtp, gp3, gp4 shto znach da na netu mozete naci tablature od zeljene pjesme( veliki izbor rock i metal pesama(stranih) je na www.911tabs.com) i eksportovati u midi format, a po uvozenju se vide i note! Jako mocan program, barem shto se mene tiche, jer bez njega je sviranje gitare nezamislivo, mislim zamislivo je, samo je ovako daleko lakshe! [ Inspector @ 24.09.2005. 19:54 ] @
A recimo aj ovako : ja imam NoteWorthy Composer , imam neku mp3 muziku na kompu. E sada kako da ja tu muziku pretvorim u midi da bi dobio note NoteWorthy Composer-u ? Ovo sam napisao zato sto mislim da i ovaj program automatski midi pretvara u note, a zatim program poseduje dosta stvari koje pomazu u obradjivanju pesama !
[ sekulicB @ 24.09.2005. 20:14 ] @
pa ja danas fino objasnio da ne postoji program za pretvaranje mp3 to midi.
dao sam jednu soluciju, znachi mozesh da skinesh tablature od zeljenje pesme i da pretvorish u midi sa guitar pro programom. samo morash paziti da tablature budu u formatu gtp,gp3 ili gp4. onda kad otvorish tablautu imash i notni zapis! Eto toliko [ Taka Takata @ 25.09.2005. 13:14 ] @
Uz program Cakewalk Pro Audio otvoris midi fajl i on ti ispisuje i note i jos mnogo toga. Zapravo namena Cakewalk-a je za kreiranje midi fajlova itd.itd.
Medjutim pitanje se odnosilo za konverziju - mp3 to mid. Postoje takvi programi (isprobao sam par njih), ali ipak mislim da ne postoji takav software-konvertor koji bi davao zadovoljavajuce rezultate... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|