[ Silvester156 @ 22.09.2005. 21:09 ] @
Moj suprug ide vec 10 godina na hemodijalizu! Nije lako, ali se moze!
Mozda bi se nekom i olaksalo!Na bilo koji nacin zelim da pomognem,ako je neko u bilo kakvoj nedoumici!

Ja nisam odustala!Ostavila sam i roditelje da bih se udala za njega!
Ako ova tema moze nekom pomoci - vrlo rado!

Pozdrav!
[ miki3 @ 22.09.2005. 22:01 ] @
silvester 156 @ "...Ja nisam odustala!Ostavila sam i roditelje da bih se udala za njega! ..." Izvinite...Molim Vas ,da me ne shvatite pogresno,ali mene interesuje da li ste ostavili roditelje pre zapocinjanja hemodijalize ili je sa njom ,Vas suprug ,vec zapoceo?U svakom slucaju i Vama i Vasem suprugu zelim ,od srca i iskreno,puno srece i ako Bog da zdravlja Vama i Vasem suprugu.Da li ste ,mozda ,citali u septembarskom izdanju lista "Zdrav zivot" o g-dinu Radovanu Zuticu iz sremskog sela Jarak ?On je imao izvesnih zdravstvenih problema i resio ih se na nacin koji je opisao u tom casopisu.Tekst je na strani 82, a, na strani 92 ima u knjizi g-dina Sase Tucakovica knjiga o gorkoj tikvici ,pod imenom "momordika",sa kojom je g-din Zutic imao ,kako on kaze ,dobru pomoc u prevazilazenju sopstvenih problema.Pozdravljam Vas i zelim Vam puno srece i zdravlja .
[ Silvester156 @ 23.09.2005. 11:45 ] @
Od nase price bi komotno mogla da se odradi jedna sapunica! Roditelje sam ostavila jer nisu odobravali nasu vezu,bas iz tog razloga,jer je moj suprug bolestan!Nikako se nisu mogli sa tim pomiriti,i jos uvek ne kontaktiramo! Mi smo mlad bracni par.On ima 32. godine, a ja 28.
Hvala mnogo za predloge,ali veliki je rizik bilo sta preduzimati.Npr.: Transplatacija nije hirurski komplikovana,ali da bi organ dalje funkcionisao moraju se piti lekovi da ga organizam ne bi odbacio,a sa druge strane ti isti lekovi stete ostalim vitalnim organima.Zasad je ova metoda najsigurnija.A ako se covek pridrzava "medicinskog zakona",mogao bi sasvim dovoljno da zivi.

Jos jednom,hvala na predlogu!

Pozdrav!
[ ventura @ 23.09.2005. 11:55 ] @
A kakve veze ima forum "IT Politika Razvoja" sa necijom hemodijalizom?

Uostalom, neko da ima problem takve vrste, trazice pomoc lekara i strucnih ljudi, a sigurno se nece obracati a pomoc na EliteSecurity-ju ...
[ Silvester156 @ 23.09.2005. 12:28 ] @
Postovani korisnice Ventura,pomoc se ne nalazi samo kod strucnih lica i lekara!
Hvala Bogu,pa se ne morate opterecivati ovom temom.Niko vas ne tera da je posecujete.To je bar lako - odaberite drugu.

Ja samo zelim da pomognem!Kamo srece da sam je ja imala!

Pozdrav!
[ miki3 @ 23.09.2005. 20:59 ] @
[email protected] "...A kakve veze ima forum "IT Politika Razvoja" sa necijom hemodijalizom?

Uostalom, neko da ima problem takve vrste, trazice pomoc lekara i strucnih ljudi, a sigurno se nece obracati a pomoc na EliteSecurity-ju ... " Da li ti je ovo bilo ,bas ,potrebno ?