[ dmn @ 24.09.2005. 15:07 ] @
Pozdrav, pokusavam da namestim mod_rewite na windows masini sa SP2 (instaliran je phptriad) i ispostujem sva pravila i korake ali nece. u httpd.conf fajlu je: Code: AllowOverride All AccessFileName .htaccess RewriteLog "C:/apache/logs/rewrite.log" #ovo sam dodao zbog logovanja RewriteLogLevel 9 i napisao sam .htaccess sa najprostijim pravilima: Code: RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^/pera\.html$ /b.htm [L] pri cemu postoji samo stranica b.html kada u browseru probam da pristupim stranici pera.html u rewrite.logu dobijam: Code: strip per-dir prefix: c:/apache/htdocs/inbev/edit/pera.html -> pera.html applying pattern '^/pera\.html$' to uri 'pera.html' pass through c:/apache/htdocs/inbev/edit/pera.html a browser mi daje NOT FOUND stranicu (jer pera.html zaista ne postoji, ali je trebao da me redirektuje na b.html) Jos samo da ponemenem da npr : Code: RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^127\.0\.0\. RewriteRule ^.*$ - [F] radi , tj. daje mi FORBIDDEN stranicu kada probam da pristupuim bilo kom dokumentu u lokalu. Hvala unapred, Pozdrav |