[ vileko @ 24.09.2005. 20:13 ] @
Pozdrav! napravio sam append query koji lijepo odradi svoj dio posla INSERT INTO korisnik ( [ime], prezime, adresa, grad) SELECT [ime], [prezime], [adresa], [grad] FROM korisnik IN 'c:\Baza.mde'; pošto baza.mde nemora uvijek biti u c:\ probao sam napraviti formu u kojoj je jedan textbox "Put" u koji će se upisati putanja do baze npr. d:\new folder\baza.mde i sada sam probao napraviti isti append query u kojem bi nekako rekao gdje se nalazi baza INSERT INTO korisnik ( [ime], prezime, adresa, grad) SELECT [ime], [prezime], [adresa], [grad] FROM korisnik IN 'Put'; ............. (Put je textbox gdje je upisana putanja) WHERE Put = Forms!frmForma.Form!Put; ili INSERT INTO korisnik ( [ime], prezime, adresa, grad) SELECT [ime], [prezime], [adresa], [grad] FROM korisnik IN 'Put'; ............. (Put je textbox gdje je upisana putanja) HAVING ((([Put])=[Forms]![frmForma].[form]![Put])); ili INSERT INTO korisnik ( [ime], prezime, adresa, grad) SELECT [ime], [prezime], [adresa], [grad] FROM korisnik IN 'Forms!frmForma.Form!Put'; svaki puta javi mi grešku da nemože pronaći put u C:\Documents and Settings\... itd. da li se ovo može riješiti ili pokušavam uzalud ? Hvala na odgovorima! |