[ Dachaz @ 25.09.2005. 15:16 ] @
Pozdrav, Planiram diaboličnu kupovinu 20" iMac G5 preko prijatelja u US pa me interesuje sledeće: 1. Struja - Da li ću morati da kupujem još jedan* transformator ili ću moći u nekom lokalnom Mac shopu da kupim drugi plug za struju? (*još jedan - pošto mi je PS2 već na jednom ![]() 2. Transport - Da li se carini paket koji je označen kao poklon i kome u "contents" piše USED neštonešto? Ako da, da li bi biilo "mudro" napisati da je u paketu "monitor, tastatura i miš" pa ko ih jebe što ne znaju šta je iMac? Kad sam kupov'o PS2, zamolio sam devojku koja je slala da napiše da je poklon i nisam platio carinu (platio sam 200din što su otvorili i zatvorili paket). Istina, PS2 je bio odveć korišten, mada će i iMac verovatno biti. 2b. Ako je nemoguće zaobići carinu kod nas... Jel' moguće kod braće Hrvata? Imam gomilu prijatelja tamo koji bi mogli da dočekaju paket, a verujem da je 50€ koliko bih dao za prevoz znatno manje nego koliko bi mi uzeli na našoj carini. 3. Da li postoji nešto jeftinije od EyeTV 200 a da valja? 4. Da li je potrebno još nešto da znam? Unapred hvala! |