[ Bojan Basic @ 27.09.2005. 19:05 ] @
| Otvorim neki dokument, u prvom momentu slova izgledaju normalno ali ubrzo kad počnem da skrolujem dobijem ovakvu sliku:
[att_img]
To mi se dešavalo i sa verzijom 6.0 (čini mi se nešto ređe, ali možda i grešim), međutim napominjem da se to događa samo u nekim (određenim) dokumentima dok ostali rade kako treba. Postoji li neko ko je imao sličan problem ili da ima ideju kako da to rešim? |
[ Shadowed @ 27.09.2005. 19:14 ] @
Ne znam sta je problem (pada mi na pamet da je koriscen font koji nemas) ali bi bilo korisno ako mozes da uploadujes ili das link do nekog od .pdf-ova koji prave problem da se mozemo da vidimo da li i kod nas pavi isti problem.
BTW, mozes li da kopiras taj tekst u neki drugi program (notepad, word, ...)?
[ Bojan Basic @ 27.09.2005. 19:17 ] @
Evo jedan od onih koji mi prave problem (to je baš ovaj iz kojeg sam prikazao deo u prošloj poruci).
Što se tiče kopiranja nema nikakvih problema, redovno selektujem i kopiram.
[ Shadowed @ 27.09.2005. 19:33 ] @
Meni normalno prikazuje. Ponecu na drugi kom pa cu pogledati u Acrobat-u koji je font pa cu javiti sutra da vidis da nije u tome problem. Mada, mala je sansa da je to. Stvarno uvrnuto deluje...
[ Bojan Basic @ 27.09.2005. 19:59 ] @
Ne verujem da je u fontu problem jer imam nekoliko hiljada fontova a ovaj bi trebao da bude jedan od čestih, ali ipak ko zna. U svakom slučaju javi šta si zaključio i hvala na trudu.
[ Davor Vlajkovic @ 27.09.2005. 20:04 ] @
Bojane, probaj da otvoriš ovo: https://www.google.com/adsense/adsense.pdf
Meni se javlja isti problem.
[ Not now, John! @ 27.09.2005. 20:05 ] @
Ugasi "Document->Use Local Fonts"
[ Davor Vlajkovic @ 27.09.2005. 20:16 ] @
Bilo je ugašeno. Btw radi se o verziji 7.0.3.
Evo screenshot*: http://www.daxx.biz/adsense.jpg
*za par minuta
[ Bojan Basic @ 27.09.2005. 20:27 ] @
Meni je pomoglo ovo što je Not now, John! rekao, hvala mnogo.
Davore, ja ne mogu da skinem više od 300 i nešto kilobajta tog dokumenta, tako da ne verujem da je kod tebe problem već je verovatno sam dokument oštećen.
[ Davor Vlajkovic @ 27.09.2005. 20:35 ] @
Ja sam skinuo 1.08MB. To je samo jedan od PDF-ova koji mi pravi probleme, dao sam prvi primer kojeg sam se setio. Molim te pogledaj screenshot.
[ Bojan Basic @ 27.09.2005. 22:17 ] @
Video sam screenshot ali mi ne vredi mnogo kad ne znam kako to zapravo treba da izgleda. Mislim da je meni izbacivao takve tačkice kada sam pokušavao da otvorim neki kineski dokument, posle sam skinuo podršku za kineska slova pa je proradilo.
Imaš li neki problematičan dokument koji je manji od 200kB da ga okačiš ovde pa da uporedimo prikaz?
[ Davor Vlajkovic @ 29.09.2005. 07:39 ] @
U međuvremenu sam skinuo Additional Language Support ali problem je ostao.
Inače problem se obično javljao u radu sa većim dokumentima tako da je moguće da download accelerator nije odradio svoj deo posla kako treba.
Ako naletim na neki manji PDF koji štuca okačiću ovde kako bismo uporedili rezultate.
[ misk0 @ 29.09.2005. 08:00 ] @

^^^^^^^^^^^
Hoce reci : dokument je ispravan, samo je mozda problem da ga skines ostecenog. Vidi se da su fontovi kojim se prikazuje ukljuceni tako da ako skines pogresno taj dio sa fontovima, iako je ispravan dio sa textom neces ga vidjeti.
Jesi uspio da iskopiras te tackice i pastas ih Word?
Verzija reader: 6.0.0.19
[Ovu poruku je menjao misk0 dana 29.09.2005. u 09:01 GMT+1]
[ Davor Vlajkovic @ 29.09.2005. 08:17 ] @
Jesam, dobijam potpuno funkcionalan tekst. Prvo moram da promenim font naravno.
[ Davor Vlajkovic @ 30.09.2005. 05:25 ] @
Evo malopre sam ponovo skinuo dokument sa Google AdSense sajta i sve se vidi kako treba. Da li je tome doprineo naknadno instaliran Language Support ili je jedini krivac bio download accelerator, verovatno nikada nećemo saznati
Hvala svima na nesebičnoj pomoći.
[ iMiki @ 07.10.2005. 11:52 ] @
Probaj da koristis drugi font. Izgleda da ti je to neki Times u domacoj radinosti.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|