[ majaP @ 01.10.2005. 23:51 ] @
| Pozdrav,
Gotovo nevjerojatno da sam tu zapela.
A radi se o sljedećem. Imam d-linkovu bežićni mrežnu karticu ispravno isntaliranu u računalu (bar tako win XP kažu ). Kreirala sam najednostavniju ad hoc mrežu bez ikakvih enkripcija itd... Vidim ju u popisu dostupnih mreža ali kada se želim konektirati na nju NE IDE PA NE IDE. Inače vidim neke infrastrukturne mreže na koje se uspješno spajam jer također nemaju enkripciju čak i skidam neke datoteke iako nemam pojma čija su to računala.
Zašto se ne mogu spojiti na svoju ad hoc mrežu(od samo jednog računala)????
|
[ dendic @ 02.10.2005. 20:40 ] @
jel ti 100 % ista konfiguracija na oba kraja?Na oba kraja uzet ad hoc mod,isti ESSID ukucan,isti kanal,isti protok 11 Mb.Pazi na mala i velika slova kod ESSID.Nazivi uredjaja bi trebali biti razliciti na oba kraja,ono ukucas uredjaj1 i uredjaj2 npr...Ovo su uobicajene postavke za mnoge uredjaje...
[ majaP @ 02.10.2005. 22:05 ] @
ma radi se o istom računalu imam samo jedno računalo za sada. na kojem sam kreirala ad hoc mrežu najednostavnije iz win XPa i onda se ja sa istog računala želim konektirati na nju, ali ne ide već mi kaže mreža nedostupna tj. oni televizori u na desnoj strani taskbara su imaju crveni križić!!! jel to možda sto sam jedina u mreži od jednog računala???? eto sorry ako sam nejasna
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.