[ cyberserbia @ 04.10.2005. 09:56 ] @
[att_img] Sta vi mislite o ovome posto ja nemam pojma kakvu vizitku za sebe da napravim. |
[ cyberserbia @ 04.10.2005. 09:56 ] @
[ MileG @ 04.10.2005. 14:12 ] @
Poskidaj efekte i tastaturu.
[ Radovan__III @ 04.10.2005. 14:22 ] @
Hmm nerazumem zasto si onako stavio svoje ime i prezime na vrhu iseceno, nekako je to po meni lose, vizit karta treba da oslikava tebe kao licnost i posao kojim se ti bavis, sto se tice boja npr preporucljivo je da bude sa manjim brojem boja ( da nema prelivanja itd) da te nebi odrali kad ti budu pravili vizitke
[ NikolaBlink @ 05.10.2005. 01:03 ] @
Citat: Radovan__III: sto se tice boja npr preporucljivo je da bude sa manjim brojem boja ( da nema prelivanja itd) da te nebi odrali kad ti budu pravili vizitke Zasto bi ga odrali? Vizit karta se stampa iz kolora (najcesce), a ovakva pod obavezno. Tako da imao ili nemao prelive, apsolutno je svejedno. Sto se samog diajna tice, ne bih komentarisao, posto su ukusi razliciti. Ako mislis da je to vizit karta kojom treba da se predstavis kao graficki dizajner ok. Medjutim, jedno pitanje: sta si do sada izdizajnirao? Mislim da nemas previse iskustva, jer su ti margine vrlo male (treba da predvidis i mesto za obrez, a i to da ti vizitka ne izgleda kao da se slova trude da "pobegnu" sa papira). [ teddy @ 05.10.2005. 01:44 ] @
Cifre brojeva telefona bi radi lakšeg čitanja trebalo grupisati po 2 ili 3, a ime ulice pravilno napisati (4. decembra).
Inače, ni meni se ne sviđaju odsečena slova na vrhu. [ brm @ 05.10.2005. 01:49 ] @
Vrlo Office!
Stavi drop shadow na tastaturu da bi dobio harmoniju i ravnotežu. Samo pametno, da to bude lepo. Inače se vidi da si begginer ili neki web dizajner, ali ne mari sve to može... Ja bih konkretno uradio potpuno clean varijantu, bez senki sa istim crvenim površinama i nekim zagonetnim znakom u pozadini ili na slobodnom delu površine na vizitki. Razbio bi' te box-ove od teksta i nekako pobacao po površini, da bude cool, ali s' merom - dozirano. -- Using Opera's revolutionary e-mail client: http://www.opera.com/mail/ [ mish-design @ 06.10.2005. 22:32 ] @
lepa zamisao ali i ja mislim da treba smanjiti intezitet boja i suvisne senke..kao kompozicija nije lose ali bi mogao umanjiti vizitku da se lepo vidi pa da komentarisemo ili si namerno stavio u orginalnoj radnoj verziji...
[ Milos Dedijer @ 06.10.2005. 23:34 ] @
Po mom misljenju ona slova u vrhu su nekako "too flat"... Mozda bi im valjalo malo trodimenzionalnosti... :D
Mada ipak bi vizit karta trebala da bude jednostavna... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|