[ aburnaby @ 04.10.2005. 10:33 ] @
Do sada sam koristio Canon-ovu kameru iz serije 6xx. Medjutim kamera mi se vec dva puta kvarila (verovatno zbog kratkog spoja koji sam izazvao koriscenjem firewire), jednom u garantnom roku i sada van garantnog roka. Odlucio sam da kameru ne popravljam (smucio mi se Canon) i da kupim neko bolje resenje. Za sada se razmisljam o kupovini miniDV kamere SONY HC39E (ima video/audio ulaze i izlaze, firewire,...). Kod ove kamere mi se najvise dopada sto ima docking station (ne moram se cimati oko prikljucivanja firewire kabla i plasiti se ostecenja kamere).

Zanima me vise informacija o ovom kamkoderu i misljenje forumasa o njoj.
[ Misa_exclusive @ 04.10.2005. 17:48 ] @
Ova Sony kamera, koju si pomenuo nije losa (naravno, u odnosu na klasu i namenu), a ja bih ti pored iste predlozio i npr. Panasonic NV GS 11 ili NV GS 17. Imaju priblizno slicne cene, spadaju u isti klasu, a i u praksi su se veoma dobro pokazale.
[ Stefano @ 05.10.2005. 17:48 ] @
Ja se slazem sa Misinim predlozima a aburnaby-u bi preporucio da u svakom slucaju kad povezuje kameru i komp(naravno putem fireware-a) to uradi kad su oba uredjaja iskljucena!
[ Misa_exclusive @ 05.10.2005. 22:35 ] @
E, da se ja sada nadovezem na Stefano-v post, i da dodam samo da se potpuno slazem sa onim sto je receno za povezvanje kamere i compa pomocu FireWire.
Ovo kazem poucen tudjim (losim) iskustvima, jer znam ljude koji su sje*ali kamere.