[ neb @ 05.10.2005. 11:33 ] @
| Nameravam da kupim novi HP laserski stampac po mogucnosti u color-u
zanmaju me iskustva drugih korisnika ovih modela kao i spiskovi preprodavaca i cena kod nas
pozivam sve one koji imaju ovakve modele da kazu nesto vise o svom iskustvu sa njima
ja koristim stariji model HP LaserJet 1100 i zadovoljan sam sa njim
hvala |
[ lancia88 @ 05.10.2005. 17:54 ] @
Pozdrav,
nikakvi spiskovi i prodavci/preprodavci ne dolaze u obzir zbog naseg Pravilnika ali ostale informacije su dobrodosle. Ja cu samo napomenuti da je jedino za njih za sada resen refil iako je i on skup.
[ ziza @ 11.10.2005. 11:53 ] @
Ako si zadovoljan sa LJ1100 koji je jedan od najgorih stampaca, onda ces verovatno sa CLJ biti prezadovoljan. Salu na stranu, ja ne znam ni za jedan 1100 koji posle nekog vremena nije poceo da zaglavljuje papir ako stavis vise od 1 lista, a sve popravke su bile ogranicenog trajanja.
Ja imam stariji HP color laser i radi mi fenomenalno vec vise godina, e sad koliko su ovi novi modeli slabiji ( a verovatno jesu jer se cena morala spustiti na sve moguce nacine) to ne znam pouzdano da ti kazem, ali je cinjenica da za ove pare koliko sad kostaju stvarno vredi uzeti jedan ako ti finansije dozvoljavaju. Mislim da jedino neces moci da stampas fotografije na foto-papiru (bar ja nisam nikad probao, a cini mi se da i nije predvidjen za to).
Naravno, budi spreman za vece troskove koriscenja (4 tonera, drum kit, fuser) nego kod crno-belih stampaca. Medjutim, kad uporedis sa tim koliko bi platio stranicu u boji u nekoj kopirnici, onda ce ti ovo biti ultrapovoljno.
[ neb @ 12.10.2005. 08:56 ] @
>
hvala ti na savetu
znam da 1100 vuce i po vise papira od jednom vrlo cesto i to gotovo redovno
[ crowder @ 03.07.2009. 13:39 ] @
Od laserskih štampača u boji toplo preporučujem HP CP1215-kopija je,boli glava,
i može da se refiluje.
[ dendic @ 03.07.2009. 13:57 ] @
Ma Hp colori su cudo,promjeni boju i ponekad drum i nema da brines.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.